Problem sa mišem

poruka: 8
|
čitano: 2.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Problem sa mišem

Bok! Što se dešava sa mišem??? Dakle,ja npr.gledam slike na Google slike i onda lista slika ide samo gore,dolje itd. sve dok ne puhnem u lopticu/kuglicu miša i dalje je normalno! Model miša je:MS-320 od tvrtke MS! POMOĆ MOLIM!!!{#}

I am the Living Death.I am coding your hard disk now. Your FAT is destroyed and his copy is only in memory. If you set power off,all your data will be lost. R.I.P DOS!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Problem sa mišem

ITKO???? TAJ PROBLEM MI JE JAKO DOSADAAAAAAAAAAN!!!{#}

I am the Living Death.I am coding your hard disk now. Your FAT is destroyed and his copy is only in memory. If you set power off,all your data will be lost. R.I.P DOS!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Problem sa mišem

Kakvu boze kuglicu jesi ti zaostao u 1990-toj? Valjda u opticki senzor puhnes. Ocito se nakupio prasine pa zapinje najbolje bi bilo rastaviti ga i ocistiti akloholom, ali da sam na tvom mjestu bacio bi u smece i kupio novi, jer se radi i low profile misu koji nekosta i nevrijedi vise od 20 kuna koliko sam iskopao u googleu 1.5 dollars da vrijedi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Problem sa mišem
Luka123 kaže...

Kakvu boze kuglicu jesi ti zaostao u 1990-toj? Valjda u opticki senzor puhnes. Ocito se nakupio prasine pa zapinje najbolje bi bilo rastaviti ga i ocistiti akloholom, ali da sam na tvom mjestu bacio bi u smece i kupio novi, jer se radi i low profile misu koji nekosta i nevrijedi vise od 20 kuna koliko sam iskopao u googleu 1.5 dollars da vrijedi.

Nije u optički senzor nego baš u KUGLICU. Ali staro računalo je crklo;pa tak da imam taj miš.Doma imam miš sa optičkim senzorom,pa ću ga spojiti! Budem i očistila alkoholom! HVALA!{#}

11 godina
neaktivan
Flexan22 kaže...
Luka123 kaže...

Nije u optički senzor nego baš u KUGLICU. Ali staro računalo je crklo;pa tak da imam taj miš.Doma imam miš sa optičkim senzorom,pa ću ga spojiti! Budem i očistila alkoholom! HVALA!{#}

Admine,molim LOCK!

Did you like Linus Torvalds? If YES,I WILL SHOOT YOU IN DA FACE,MOTHAFUCKA! If you like SteamOS,it is OK.,but ONLY IF SteamOS IS NOT BASED ON LINUX KERNEL!IF YES,I WILL SHOOT YOU IN DA FACE TWICE!
11 godina
neaktivan
Problem sa mišem

da ne otvaram novu temu pišem ovde.... prije par dana kupim novi miš white shark spartacus. dođem doma spojim.. i kad mičem sa mišem on se pokreće svakih 2 sekunde i tako se trza po ekranu. OK isprobam sve utore problem isti.. ja idiot ne uzmem račun... al ok. sad kupim isti takav u drugom dućanu dođem maloprije doma opet isti problem.. xD znači neš je do kompa ili?

RAMPAGE

0 0 hvala 0
16 godina

vjerojatno.. usb/kontroler, malware/driver ili nešto deseto. Eliminirati HW možeš ako spojiš na neki drugi PC i potvrdiš da miš (ne)radi jednako.

-drugi način, eliminirati SW uzrok možeš npr liveboot medijem, npr linux ili npr wininstall i vidiš kako se ponaša miš. Tad zaključiš jel HW ili SW .. ili treća sreća :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan

Prvi miš sa kuglicom: moguće je  (s obzirom na starost miša) da je oštečen kabel (najčešće uz sam miš)

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.12.2017 17:27 (Mac_os).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice