Bok! Što se dešava sa mišem??? Dakle,ja npr.gledam slike na Google slike i onda lista slika ide samo gore,dolje itd. sve dok ne puhnem u lopticu/kuglicu miša i dalje je normalno! Model miša je:MS-320 od tvrtke MS! POMOĆ MOLIM!!!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ITKO???? TAJ PROBLEM MI JE JAKO DOSADAAAAAAAAAAN!!!
Kakvu boze kuglicu jesi ti zaostao u 1990-toj? Valjda u opticki senzor puhnes. Ocito se nakupio prasine pa zapinje najbolje bi bilo rastaviti ga i ocistiti akloholom, ali da sam na tvom mjestu bacio bi u smece i kupio novi, jer se radi i low profile misu koji nekosta i nevrijedi vise od 20 kuna koliko sam iskopao u googleu 1.5 dollars da vrijedi.
Kakvu boze kuglicu jesi ti zaostao u 1990-toj? Valjda u opticki senzor puhnes. Ocito se nakupio prasine pa zapinje najbolje bi bilo rastaviti ga i ocistiti akloholom, ali da sam na tvom mjestu bacio bi u smece i kupio novi, jer se radi i low profile misu koji nekosta i nevrijedi vise od 20 kuna koliko sam iskopao u googleu 1.5 dollars da vrijedi.
Nije u optički senzor nego baš u KUGLICU. Ali staro računalo je crklo;pa tak da imam taj miš.Doma imam miš sa optičkim senzorom,pa ću ga spojiti! Budem i očistila alkoholom! HVALA!
Nije u optički senzor nego baš u KUGLICU. Ali staro računalo je crklo;pa tak da imam taj miš.Doma imam miš sa optičkim senzorom,pa ću ga spojiti! Budem i očistila alkoholom! HVALA!
Admine,molim LOCK!
da ne otvaram novu temu pišem ovde.... prije par dana kupim novi miš white shark spartacus. dođem doma spojim.. i kad mičem sa mišem on se pokreće svakih 2 sekunde i tako se trza po ekranu. OK isprobam sve utore problem isti.. ja idiot ne uzmem račun... al ok. sad kupim isti takav u drugom dućanu dođem maloprije doma opet isti problem.. xD znači neš je do kompa ili?
vjerojatno.. usb/kontroler, malware/driver ili nešto deseto. Eliminirati HW možeš ako spojiš na neki drugi PC i potvrdiš da miš (ne)radi jednako.
-drugi način, eliminirati SW uzrok možeš npr liveboot medijem, npr linux ili npr wininstall i vidiš kako se ponaša miš. Tad zaključiš jel HW ili SW .. ili treća sreća :))
Prvi miš sa kuglicom: moguće je (s obzirom na starost miša) da je oštečen kabel (najčešće uz sam miš)