Problem sa laptopom

poruka: 2
|
čitano: 1.219
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

Pozdrav, ne znam na koji podforum da stavim temu pa evo.. Kupio sam Acer TimelineX 5830G Laptop sa GT540M Optimus grafickom. Optimus tehnologija dopusta switchanje izmedu integrirke (za ustedu energije) i GT540 (za performanse) te se moze preko control panela forsirat koristenje GT540M.

Problem se javlja kad igram League of Legends. Naime prvih 10-ak minuta sve radi super, GT540M je primarna graficka i imam oko ~120 fps-a konstantno sta je super. Ali nakon tih 10-ak min bez ikakvog razloga fps mi pada na 30-40 i pretpostavljam da se to dogada jer se upali integrirka, samo ne znam zasto... U postavkama sam namjestio da forsira GT540M globalno i isto tako sam pod LoL namjestio da je forsira..

Ako imate kakve savjete recite!

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa laptopom

Savjet : Kupi si računalo a ne laptop.. Dolazi do pregrijavanja i fps konstantno opada. Ja sam na svome laptopu; Jaci je od tvog bar 3 puta ; Igrao San Andreasa u sobi u kojoj je 40 c a vani žeže sunce.. Fps u pocetku bude oko 100 sto je extra a nakon 10 - 15 min opadne na 5 - 10 xD.. Ziva istina, ali laptopi tesko podnose ove novije zahtjevnije igrice. Peace <3

Mumeyeye.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice