Problem sa kompom

poruka: 9
|
čitano: 1.408
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Problem sa kompom

Eh ovako da objasnim svoj problem,znaci igram igricu dirt 3 vec neko vrijeme i skoro svaki put kad ide loading zasteka na sekundi igrica i prikaze se display driver has stopped working i onda opet proradi,ali nekad zna bas skroz zastekat i nemogu nista radit moram restartat komp,a to mi se samo dogada u toj igrici,igram jos i bfbc2 pes 14 i most wanted 2012 i nemam problema s tim.Temperature su dok igram dirt 3 40 stupnjeva graficka i  45 procesor.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Problem sa kompom

- Probaj se malo poigrat s verzijama drivera za grafičku karticu, ako imaš sada najnovije, probaj starije ili obratno.

------ Sva pitanja ili nejasnoće molim na PM. Hvala :D ------ AVATAR: Pametan mačak, naučio ga raditi na računalu. Ha ha.

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Problem sa kompom

Neznam koje tocno drivere imam neznam di da to pogledam.

15 godina
neaktivan
Problem sa kompom
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.10.2013 19:44 (phoenix2003).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Problem sa kompom

mozes mi samo rec kako da deinstaliram te drivere i kako da instaliram nove

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
Problem sa kompom

Evo skino sam to sto si mi ti dao i pokreno sam to i prikazalo mi je deinstalaciju starih drivera i ja sam ih deinstaliro i instaliro ove nove i nepise mi verzija 13.1 nego 8.970.100.7000 i da sam ga updato 2012 godine a ne 2013

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem sa kompom

To bi trebalo biti to. Provjeri i da li je pravilno instaliran chipset i SATA driver. Pokreni neki benchmark npr. Furmark pa vidi kako će se ponašati računar i također igrice.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Problem sa kompom

Evo instaliro sam furmark pokreno sam i sve je uredu temperatura max je 55

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Problem sa kompom

ja imam malo veci problem sa racunalom. Naime, kada instaliram zadnje drivere dobivam bsod, deinstaliram ih u safe modu, poslije restarta sve radi fino.Kada palim ucitava sistem poslije crnog ekrana sa kursorom slika izadje od najdublje plave do najsvjetlije. Ne mogu igrati igre plus da situacija bude gora windows ne prepoznaje graficku. U cemu je problem ?

COMODO secure :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice