Eo ovako bio sam kupio novi PC koji mi sluzi za Produciranje/Remixanje posto imam doma svoj Home studio..
Postat cu na dnu konfiguraciju...
E sad problemi neki...koristim externu firewire zvucnu karticu od Presonusa..i sad kad je tišina i to dolazi mi do malog noisea...ili kad ponekad misem nes zoomiram pa vucem gore dolje..zuji..e ja mislim sad da je to sve od napajanja..samo neznam dal je problem komp ili je problem sto imam svu tu opremu,Monitore,klavijature,lcd-e i to sve spojeno na jednu uticnicu pa je malo preopterecena..ili zasto se to događa,prcko sam malo po postavkama i pod Power Options imo sam nastimano na high performance,i strava kako je zujalo i noise..zatim sam napravio novi plan i smanjili se sumovi i sve to..ali nije to to..neznam vise nit sam u cem je problem,komp je slozen super i sve stima,al zasto dolazi do cudnih tih zvukova i to nznm..isto tako graficka dal je povezano nznm..cim sam u neku igru uso jos je vise pocelo sumjet,ili tako kad udjem u neki program za produciranje..noise se poveca,kad ga minimiziram se smanji..neznam vise zasto kako u cem je problem..nadam se da cete mi moc pomoc! Hvala!!
Konfiguracija je ova s napajanjem od CoolerMastera 600W
Processor:
Memory:
Hard Drive:
Video Card:
Operating System:
Motherboard:
Computer Case: