Problem kod paljenja računala

poruka: 13
|
čitano: 2.250
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
pitanje

Pozdrav svima !

Imam MSI laptop koji je nedavno kupljen i nakon 2 tjedna kad sam ga ujutro iša palit, logo od matične ploce "MSI" je stajao zamrznut punih 10 minuta. I windowsi su se nakon toga uredno digli i laptop jeradio bez problema. Misleći da je skenirao nekog vraga zanemario sam taj problem, međutim to mu je postala navika. Obratio sam se servisu i oni su ga uzeli, promjenjena je matična i rekli su da je bila nekakva greška na HDD-u. Laptop mi je vračen sa novim Windowsima i sve je radilo puna 3 dana. Problem se vratio, ... Kontaktirao sam servis u Zagrebu i rekli su mi da treba formatirati disk tj ... neki naziv blabla formatiranje diska ... pošto ga ja baš nisan razumija mislia sam da treba samo windowse ponovno dignit i da je to to .. međutim problem je još tu. Pomalo gubim živce ... Sad me zanima dali je neko imao takvih problema i ako je da mi objasni koje je to posebno formatiranje ...

H V A L A     P U N O  ! ! !

0 0 hvala 0
17 godina

Prcaju te u oči... odnesi im laptop i reci ne vraćajte ga dok ga ne popravite ili ću vas tužiti... to je bagra... s njima treba biti bezobrazan, imam puno loših iskustava...

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj u biosu iskljičit prikazivanje logo-a firme koja je proizvela matičnu

neznam sad točno kak se radi, al javim čim saznam.

jučer sam baš to vidio u biosu i piše nešt mislim manufacturer logo bla bla, nisam siguran

Hello World!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem kod paljenja računala
autorov komentar

Ma nema, sljedeci put okrečem cijeli dučan naopako !!!

Imam vremena se zajebavat stim ako postoji nekakvo rješnje, garancija je 2 godine !

Al nemam vremena bit bez laptopa mjesec dana koliko sam cekao prošli put kad sam odni u njih, jer sam ja u St-u a to kreteni šalju u Zg !

Ako neko ima slićna iskustva, volia bi da mi reče neke sitnice koje mogu bit ...

17 godina

Možeš li molim te samo reći koja je to firma ?

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Dominis ! Kraj Prime 3

Pari mi se da su ok ljudi, nego ovi u servi su su previše neozbiljno. Rekli su mi kad sam zva prvi put i zamolia ih da stave windowse jer možda ja koji san to radia 100000000 puta i nikad nije bilo problema NEMAN POJMA, da oni nemaju licencu i da nemogu to radit. A ja dobia laptop doma sa instaliranim Windosima ! ! !

MSI VR610
17 godina

Pogledaj koji su uvijeti garancije...

Na primjer, ako ga ne uspiju popraviti nakon odredjenog broja dana - ne znam sad tocno, mozda mjesec dana - mozes traziti novi uredjaj.

Ili ako servis traje dulje od nekog vremena, onda se to vrijeme dodaje garaniciji.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Znam za to, nisam zaboravio, hvala !

Niko još sa konkretnim rješenjem ???, a dobro možda ljudi normalni spavaju u 3 ure ujutro !!! Hahahahahaha

MSI VR610
17 godina
neaktivan

A čuj tu je sigurno nešto otišlo kvragu i najbolje bi bilo da zatražiš novi laptop. Ja sam vlasnik MSI VR201X već nekih 5-6 mjeseci i takvih problema nisam imao. A niti bi ih ti trebao imati. Teško da ti itko od nas ovdje može punuditi ikakvo rješenje. Pozdrav i sretno!

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Samo nedaj da te zajebavaju.

trazi od voditelja smjene do direktnora firme i sjedi nasred firme i deri se da tij e pun k... da te svi j.... dok su musterije tamo...

Nema tu sramote, samo trazis ono sta si platio.

Ako nece sjedis tamo dok ne zovu muriju jer im je kraj radnog vremena a dok oni zovu muriju ti zovi novinare.

Policija ce doc i prvo ce oni njih pitat zasto je ludak na podu i dere se da su ga pokrali i nedaju mu laptop :D

Ili udes, nit se predstavis nit pitas ista vec odmah pocnes sa dernjavom.

Onda izade 10 ljudi iz servisa (koji nista ne rade nego cesu muda) onda dode onaj sa 1. kata (ti si na 4.) i svi tepitaju da ce ti pomoc (ludaku se netreba zamjerat).

Onda su ti svi kulturni i fini prema tebi, samo moras pokazat koliki si idiot...

Zalosno je da ti nemogu rec- odi smireno im objasni-- jer u ovoj drzavi to ne postoji.

Moras prijetit zakonima i odvjetnicima za prava KOJA TI PRIPADAJU I KOJA SI PLATIO, moras vristat i vrijedat, moraju te zvat ludim covjekom i bolesnim psihopatom, ali bas te briga... tvoj laptop ce kasnije bit najbolji koji su imali

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

LIpo si me nasmija ...

To će tako nekako i izgledat, evo san sinoć opet diza windowse i jutros se laptop uredno upalija, al nevjerujem da je to rješenje jer ce opet pozet štekat za 2 dana ...

Pozivam sve Vas u Split nakon praznika da prisustvujete Show-u u DOMINISA !!!

Pozdrav !

MSI VR610
17 godina
neaktivan
Dvrande3 kaže...

LIpo si me nasmija ...

To će tako nekako i izgledat, evo san sinoć opet diza windowse i jutros se laptop uredno upalija, al nevjerujem da je to rješenje jer ce opet pozet štekat za 2 dana ...

Pozivam sve Vas u Split nakon praznika da prisustvujete Show-u u DOMINISA !!!

Pozdrav !

mene je guzio lik u vemilu u Rijeci.. VEMIL 1-Piramida, sve dok ga nisam zamolio da pozove sefa za poslovnice u Rijeci a ako mi kaze da ga nema da mi okrene broj direktno za zagreb.
U tom trenutku je bio jako ljubazan prema meni: "pa dobro, nemoramo tako, mozemo i na normalniji nacin pricat, ljudi smo" itd...
Za neke stvari direktno direktora, a oni mrze kad ih zoves radi POSLA za koji su placeni...

u nekim firmama kazu prodavacima "ako itko pita direktora, to rjesite sami, necu da imam posla s tim".

Nedavno sam bas bio svjedok tralnog moljenja pomoci zastupniku Phillipsa za HRV.
20 dana ne dobijes odgovor pa se obratis direktno glavnoj poslovnici.
10 minuta od kako je prosao mail ljubazan glas me zove na MOBITEL i kulturno se predstavi uz zahtjev moje kucne adrese, jer oni imaju u planu poslat servisera kod mene doma XD

uzmi kameru i snimaj :P
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Znam ... To če se tako i dogodit jer su ljudi stvarno konjine. Nisam novinar da sniman ( znam da bi Vama bilo zanimljivo gledat taj filmić koji bi vjerovatno završio na naslovnim stranicama raznih portala ), smao želim laptop koji radi ! ! !

Vjerovatno bi ovaj problem bia rješen da laptop nije pod garancijom i da ga pošaljem gori, ali bi naravno dobia račun od par iljada kuna ... ! ! !

MSI VR610
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2008 0:27 (Dvrande3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice