Pokretanje računala

poruka: 16
|
čitano: 1.717
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Pokretanje računala

Danas, kada sam ujutro upalio računalo, vidim da obje lampice (HDD i aktivnosti) rade, no nema slike, računalo se jednostavno ne želi upaliti, nije htjelo nikako se upaliti, ni kad isključim struju, kliknem restart, ništa jednostavno dvije lampice rade i ništa se ne događa, samo zasvijetli par puta od DVD pogona (nemam ništa unutra i stane) ni BIOSA ni ničega, uspio sam nekako riješiti problem, više stopnim pritiskanjem tipke Reset, mislim da je nakon 5 pokušaja se upalio. Ovo nije prvi put, to mi se otprilike svaka dva tjedna događa, no svaki put uspijem samo preko Restart tipke upaliti, no sad sam ga jedva, ima li tko kakav prijedlog?

Računalo iz potpisa

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 12:30 (Ag008).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pokretanje računala
jesi možda clocko proc? meni se zbog toga nije htio upalit, jedino pritiskanjem tipke restart
17 godina

ne, ništa nije clockano, samo ja ga preko noći ostavim bez struje, no mislim da to nije problem

Moje račuanlo: ASRock ALiveSATA2-GLAN, 2GB RAMA (DDR2-667 2x512mb+1gb) AMD Athlon 64 3200+ (2),Nvidia GeForce 7600gs (256mb),Seagate 160gb.... 1. Isatknuti suradnik na gallery.live.com
16 godina
neaktivan

Ajd probaj izvaditi jedan RAM, pa pokrenuti, ako ne radi, vrati taj, izvadi drugi. Meni se čini da se RAM priprema na put u onaj svijet.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan

Taj ti problem može biti uzrokovan zbog registra. Ako si nesto po registru radio ili ga čistio i slagao s nekim ljevim programima onda ti je to uzrok. Meni je isto bilo na XP-u zbog toga. Treba sam ga više puta resetirati da bih ga pokrenuo!

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster
17 godina

ni sam ne znam ,a svatko ima svoje rješenje vidim Smijeh

ps. ja svaki dan ugasim kompjuter iz struje od 21-8h

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.2.2009 13:40 (Ag008).
17 godina

možda je najbolje da ode na servis

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:04 (Ag008).
17 godina

danas sam odnio ram kod njih, jer kada  sam palio komp. , obje lampice rade, ništa se ne događa, probo jednog ram-a izvaditi, ništa, no kada sam došao do drugog, onda je proradio, je li to greška, u ramu, ili pak u nećem 3.?

16 godina
neaktivan
Pokretanje računala

Odlazi ti ram.

"Carpe diem..."
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

ma, to sam i mislio, no u servidu su mi rekli, si napravio, test, ja, kažem pa ne, aha, no ako ti se uspostvai da je ram ok, ti plaćaš testiranje, je li moguće da je nešto drugo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 16:10 (Ag008).
16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ma, to sam i mislio, no u servidu su mi rekli, si napravio, test, ja, kažem pa ne, aha, no ako ti se uspostvai da je ram ok, ti plaćaš testiranje, je li moguće da je nešto drugo?

Teško...
"Carpe diem..."
17 godina

ali, sad se kjem, jer izvadio jesam ovaj koji ne valja, no nisam ga natrag pokušao ugurat, možda bi ipak radio, no nan jegovo mjesto sam stavio ovaj od 1 gb, možda, je stvar u priključku?

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ali, sad se kjem, jer izvadio jesam ovaj koji ne valja, no nisam ga natrag pokušao ugurat, možda bi ipak radio, no nan jegovo mjesto sam stavio ovaj od 1 gb, možda, je stvar u priključku?

Kojem priključku???
"Carpe diem..."
17 godina

ma, ne kužiš me, konektor, kako bih rekao, da nije stvar u modulu, negu u priključku na matičnoj

16 godina
neaktivan
Ag008 kaže...

ma, ne kužiš me, konektor, kako bih rekao, da nije stvar u modulu, negu u priključku na matičnoj

Može biti, probaj uključiti u neki drugi slobodni ako imaš.
"Carpe diem..."
17 godina

gotovo je, već je u servisu, no nije mogao ispast sam od sebe valjda, i to svaka dva tjedna u prosjeku

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice