Pozdrav!
Znaci... Kaze majka da je jucer izaso "neki plavi ekran" (BSOD I guess) i od tada se mašina ne pali. Kako sam danas tek došao doma nisam vidio šta je izbacilo. Ugl Kod paljenja, ventilatori od grafe i proca se počinju vrtit i cijelo vrijeme se vrte, ali nema ništa na ekranu niti uobičajenog "bipa". Znači samo se ventovi vrte i to je to. Probao sam testirati sa jednim ram-om, čistio prašinu, mijenjao pastu na procu, provjerio dali su svi kablovi od napajanja spojeni kako trebaju biti i sve je na svojem mjestu. PC se nije otvarao dok me nije bilo tako da ne vjerujem da nešto nije spojeno kako treba biti (jer PC radi najnormalnije zadnje 3-4 godine). Kako čitam po netu vjerojatno je napajanje otišlo. Zanima me dali je netko imao sličnih iskustva ili može preporučiti neki dobar način za dijganosticirati do kojeg kvara je došlo. Znači ventovi se vrte, ali na monitoru nema ništa, ne može se ući u biose niti dolazi POST poruka. CPU: AMD Phenome 555 BE, MBO: Asus m4a77td pro, grafa: nvidida gt240. Hvala unaprijed.