Pc problem

poruka: 9
|
čitano: 1.654
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pc problem

pozdrav.imam jedan problem.kad igram nfs mw fps mi padna sa 60 na 45 tako nesto.isto to se desava sa X-Men Origins Wolverine.znaci bude fps 35-40 i onda kada se okrenem sa likom malo trzne,stuca i padne fps na 25.tako se desava sa nfs shift.ide fps do 35 i onda na krvini trzne i padne fps.ne znam sta je.da li je graficka ili je cpu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pc problem

jel moze neko da mi pomogne.pls

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pc problem
moRtal_ze kaže...

pozdrav.imam jedan problem.kad igram nfs mw fps mi padna sa 60 na 45 tako nesto.isto to se desava sa X-Men Origins Wolverine.znaci bude fps 35-40 i onda kada se okrenem sa likom malo trzne,stuca i padne fps na 25.tako se desava sa nfs shift.ide fps do 35 i onda na krvini trzne i padne fps.ne znam sta je.da li je graficka ili je cpu.

jel moze malo detalja koja ti je grafa i ostatak kompa. btw probaj nabaciti niovije drivere za grafu.... ali ipak daj neki info o kompu?

http://bootyring.com/
17 godina
neaktivan
Pc problem

s obzirom na konfu koju si naveo pod moj pc ,moglo bi biti par stvari....   ako nisu original igre mozda je los crack.....  mozda su driveri za graficku ....   mozda imas kojekakovih malicioznih gamadi ......      ja bih na tvom mjestu poceo od reinstala grafickih drivera i direct x-a , pa ako to ne pomogne onda scan comp i na kraju reinstal cijele igre ...   pa vidi ako sta pomaze...

Da si visok koliko si glup, imao bi snijega po glavi .....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wenom_Lord kaže...
moRtal_ze kaže...

jel moze malo detalja koja ti je grafa i ostatak kompa. btw probaj nabaciti niovije drivere za grafu.... ali ipak daj neki info o kompu?

eto info pod moj pc

16 godina
protjeran
Pc problem

Pregrijavanje?

Napiši temperature...

Moj forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pc problem

jel ima jos ideja.nisam jos rijesio problem.instalirao sam najnovije drivere i skenirao sve sa avastom.undergorund 2 mi trza.sve je na high detaljima,sve do kraja sam stavio.fps je 39.koliki treba da bude da ne trza?

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.11.2009 0:05 (moRtal_ze).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ako je sve ok,kao što su ti prethodnici preporučili,probaj instalirati  GAMEBOOSTER...to će ti isključiti sve nepotrebne servise...

16 godina
protjeran

evo ti link za DL...

http://www.iobit.com/gamebooster.html

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice