pozdrav.imam jedan problem.kad igram nfs mw fps mi padna sa 60 na 45 tako nesto.isto to se desava sa X-Men Origins Wolverine.znaci bude fps 35-40 i onda kada se okrenem sa likom malo trzne,stuca i padne fps na 25.tako se desava sa nfs shift.ide fps do 35 i onda na krvini trzne i padne fps.ne znam sta je.da li je graficka ili je cpu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jel moze neko da mi pomogne.pls
pozdrav.imam jedan problem.kad igram nfs mw fps mi padna sa 60 na 45 tako nesto.isto to se desava sa X-Men Origins Wolverine.znaci bude fps 35-40 i onda kada se okrenem sa likom malo trzne,stuca i padne fps na 25.tako se desava sa nfs shift.ide fps do 35 i onda na krvini trzne i padne fps.ne znam sta je.da li je graficka ili je cpu.
jel moze malo detalja koja ti je grafa i ostatak kompa. btw probaj nabaciti niovije drivere za grafu.... ali ipak daj neki info o kompu?
s obzirom na konfu koju si naveo pod moj pc ,moglo bi biti par stvari.... ako nisu original igre mozda je los crack..... mozda su driveri za graficku .... mozda imas kojekakovih malicioznih gamadi ...... ja bih na tvom mjestu poceo od reinstala grafickih drivera i direct x-a , pa ako to ne pomogne onda scan comp i na kraju reinstal cijele igre ... pa vidi ako sta pomaze...
jel moze malo detalja koja ti je grafa i ostatak kompa. btw probaj nabaciti niovije drivere za grafu.... ali ipak daj neki info o kompu?
eto info pod moj pc
Pregrijavanje?
Napiši temperature...
jel ima jos ideja.nisam jos rijesio problem.instalirao sam najnovije drivere i skenirao sve sa avastom.undergorund 2 mi trza.sve je na high detaljima,sve do kraja sam stavio.fps je 39.koliki treba da bude da ne trza?
ako je sve ok,kao što su ti prethodnici preporučili,probaj instalirati GAMEBOOSTER...to će ti isključiti sve nepotrebne servise...