Otključavanje USB sick-a

poruka: 8
|
čitano: 2.695
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Otključavanje USB sick-a

Pozdrav ekipi...

Neznam jesam li na pravome mjestu ali imam pitanje za usb stick..

Imama USB sick na kojemu se nalazi "software-ključ" pomoću kojega otključavam program u kompjuteru da bi mi program radio u punoj verziji.

e sad bi ja taj "software-ključ" želio prebaciti u kompjuter da nemoram svaki put držati stick uključen u USB i kompjuter međutim taj stick kad ga stavim u USB utor čuje se zvuk uključivanja i program ga prepozna ali ja taj stick NEVIDIM U KOMPJUTER NIGDI zato nemogu i neznam način da taj "software-ključ" prebacim u kompjuter.

Postoji li način da ja to prekopiram u kompjuter i pronađem taj Stick i vidim šta se nalazi na njemu?

Hvala..

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Otključavanje USB sick-a

-ono što tražiš je kazneno djelo, tj ključ upravo zato postoji i tako je napravljen da kao juzer ne možeš.. a pokušaj toga što želiš je KZ, odnosno, samo ako imaš takvo pravo-licencu to smiješ ali tad bi i zano kako. :)

-drugi odgovor, sve se može.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Otključavanje USB sick-a

a kako se to može?

to ujedno radim i jednu sigurnost jer ako mi taj stick crkne ja više nemogu raditi sa programom a firma i tvrtka koja je izdala taj program i ključ više ne postoji tako da neznam kome bi se obratio ako dođe do kvara sticka..

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Otključavanje USB sick-a

od izdavanja tog programa i ključa prošlo je više od 10 god.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

onda može li se to i kako?

16 godina

-jedini koji znaju 100% su oni koji su ga kreirali.. ovako je 99% da se može.

-to je dio poslovnog rizika/garancija..

kako? pa ovisi što su sve smislili kao zaštitu.. npr obično kopiranje ne radi, serijski broj uređaja.. onaj tko zna razne načine, zna se snaći, ali bez konkretne stvari u ruci na pamet nema odgovora.

pravno, recimo da nakon gašenja firme-proizvoda licence vrijede 5g.. kad netko drugi može preuzeti npr brand i nije kazneno djelo ako se pozoveš na pravo na backup. Dati neki drugačiji odgovor online je neprofesionalno..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
8 godina
Otključavanje USB sick-a

Takvi ključevi koliko znam koriste neke specijalne file systeme. Tako da možeš zaboraviti. Samo nemoj reći da se radi o ESRI softveru.

0 0 hvala 0
8 godina

Utvrdi koji je datotecni sistem gore ( gpartedom ili sl alatima ) i onda neki clone alatom koji podrzava taj fs napravi image ( clonezila i sl )

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice