Nemogućnost ulaska u Safe Mode

poruka: 5
|
čitano: 4.482
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ovako: neznam otkad (vjerojatno od starta - prije 6 mjeseci), ne mogu ući u Safe Mode. Koristim Win XP PRO 64-bit, računalo je q6600 OC 3.15. Kad sa F8 pokušam ući, ponudi mi se očekivani meni, ja odaberem Safe Mode (ili .. with Network support, svejedno), i nakon toga još imam ekran gdje mi se nudi jedina opcija Start WinXP 64bit edition, i nakon što puknem enter, dobijem plavi ekran smrti:

A problem has been detected and windows has been shut down to prevent ....

....

....

Technical information

*** STOP: 0x0000007B (i ovako još 4 puta neka gomila brojkica i slova u zagradama).

Da li netko na osnovu ovoga može kazat u čemu je problem, tj. zašto ne mogu u Safe Mode? Safe Mode mi treba jer moram očistit neku malware gamad. Hvala unaprijed na savjetima.

RAMONES forever!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemogućnost ulaska u Safe Mode

Hvala na pokušaju, ali bez uvrede, takve stranice mi dižu stomak. Naime, nisam ekspert pa da znam da li je možda neki upravljački program ...., ili je pak SCSI ...., ili je instal Wina išao sa mirror ...., itd. Ja to ne kužim ništa.

Jedino što mislim da je realna mogućnost je da imam virus (kao što sam naveo u prvom postu). A na ovaj krug sam već navikao (Da bi skinio virus, moram prvo uć u Safe Mode. Da bi ušao u Safe Mode moram prvo skinit virus.). Na Microsoft-u su mi jednom savjetovali (nakon dijagnoze malware-a koji je uklonio Run komandu itd.) da ga otklonim tako "što ću kliknuti na Run, pa ukucati ...". Idioti.

RAMONES forever!
17 godina
protjeran

Ajde reci nam koju jonfu imaš pa ćemo ti reć kako ćeš obrisat i instalirat nove drivere.A što   se tiče virusa, skini s interneta AVG Free Edition 8.0.176 i Spybot Search&Destroy 1.6, napravi update oba programa, isključi system restore, i proskeniraj s oba programa, ukloni što nađe i to je to.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nemogućnost ulaska u Safe Mode
UPDaTEa ŽeljaN kaže...

Ajde reci nam koju jonfu imaš pa ćemo ti reć kako ćeš obrisat i instalirat nove drivere.A što   se tiče virusa, skini s interneta AVG Free Edition 8.0.176 i Spybot Search&Destroy 1.6, napravi update oba programa, isključi system restore, i proskeniraj s oba programa, ukloni što nađe i to je to.

Nove drajvere za šta??
Evo: q6600 @ 3.15, 4 GB 800 MHz RAM, 500 GB disk, ATI Radeon HT 3600, Win XP Pro 64-bit.
Spybot S&D već imam, izvršio urednu imunizaciju, redovno update-an, i ništa, nikakve koristi, nula bodova. AVG 8.0 Free odletio je sa mog PC-a prije 2 mjeseca (zamjenio ga Avastom) jer nije detektirao SlenFbot.g koj mi je shebao cijeli PC i koji je puno žilavija zvijer bio od ova dva smeća. Inaće, u mojoj 6-mjesečnoj borbi povremenoj sa gamadi, NIKAD NI JEDAN anti-spyware/malware/virus/etc program NIJE SKENIRAO, UOČIO I  USPJEŠNO ELIMINIRAO NI JEDNU napast do sada.
RAMONES forever!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice