Miš se pali gasi

poruka: 40
|
čitano: 15.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Miš se pali gasi

Pozdrav svima.

Imam jedan neobičan problem.

Miš mi se svakih nekih 15-20 sekundi pali gasi, nekad uredno radi čak i punu minutu :)

Naime miš se ugasi na nekoliko sekundi i pritom se čuje onaj zvuk kao da sam ga iskopčao i ukopčau u usb.

Pratio sam device manager i uočio dok se to događa da se pojavi na žuti uskličnik na HID compliant consumer control device kao i na HID-compliant device ali nestanu kad miš proradi.

Miš sam kupio prije desetak dana i sve je radilo uredno i kad se to počelo događati mislio sam da je do njega i  odnio sam ga u prodavaonicu gdje su mi oni dali novi miš ali opet ista stvar,

stavio sam ga u ženin laptop s windows xp i tamo radi normalno, zatim sam u svoj laptop s 64-bit windows 7 vratio stari neki bežični jeftini miš i on radi u redu.

Miš je Prestigio PMSG3R i koristi windows drivere.

Znači stari bežični miš mi radi a ovaj novi ne radi iako je potpuno nov i ispravan jer je isproban na drugom računalu. Pokušao sam uninstall i usb controlera ali ne pomaže, da budem iskren najradije bih sve tresnio od zid.

Da li je netko imao takvih problema ili slučajno zna rješenje? 

Hvala unaprijed

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Miš se pali gasi
matko_st kaže...

mozda ti usb port nije misu dobro sjeo ;)  probaj ba drugim portovima.

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 20:48 (Kewin).
16 godina
neaktivan

eh da zaboravio sam napisati da sam pokušao na sva 4 usb porta i ista stvar

14 godina
neaktivan
matko_st kaže...

eh da zaboravio sam napisati da sam pokušao na sva 4 usb porta i ista stvar

Da li ti je kabel misa ostecen?

Ofc.
14 godina
neaktivan

da li ti se to događa samo sa mišem, ili i neki drugim usb uređajima(npr usb stick)?

16 godina
neaktivan

evo imam i usb slušalice i rade savršeno, čak sam i sve windows updejte instalirao, nisam više znao šta da pokušam....

edit: s 2 nova miše se počelo to događat, nakon desetak dana korištenja prvoga i istu minutu kad sam uključio novoga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 20:58 (matko_st).
14 godina
neaktivan

Meni na starom pc-u nije radio niti jedan usb, isto tako bi se palio i gasio ali bi to trajalo sekundu ili dvije, izvadio sam i vratio cmos bateriju, tj. resetirao sam cmos i od onda sve radi super. Probaj, ništa te ne košta..

15 godina
Miš se pali gasi

kazes mis radi na drugom kompu.... na ovom rade sve ostale stvarcice sa usb utorom..... hmm...... mis je muckao kondezatore :)

Sretnu se dva robota na ulici i kaže jedan drugom: -jeli, jeli istina da ti se roditelji rastavljaju? xDD
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Miš se pali gasi

Meni na laptopu se sva 4 porta rasklimala, pa moram namjestat mis da radi, tj ima kontakt. To valjda treba otvorit laptop i ucvrstit nekako.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ne rastavlja mi se laptop sada ali svi drugi usb uređaji mi uredno rade osim miša.

15 godina
Miš se pali gasi

o kojem je misu rijec?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

piše sve u prvom postu da se ne ponavljam sada, samo pažljivo pročitaš

15 godina
Miš se pali gasi

jel skup?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

110 kn, al mislim da smo otisli van teme s tim pitanjem...

14 godina
neaktivan

jesi ga probao na nekom drugom pc-u sa win 7?

16 godina
neaktivan

ajd objasni mi iz kojeg razloga bih to radio? na mom ne radi, na xp radi, šta dalje petljat oko toga?

btw nemam baš 10 laptopa kod kuće...

15 godina
Miš se pali gasi

jedino mozes uzet drugi mis... po mogucnosti logitech.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

zanimljivo rješenje problema...

itko da se razumije?

15 godina
neaktivan
Miš se pali gasi

Meni se to dogodilo sa 2 miša i to Logitech. Jedan je bia legendarni G5 pa zatim G500. Jednostavno u početku je to bilo zanemarivo pa je počimalo sve češće i češće i najedanput dead.

Mislim da je stvar u kabelu koji dolazi do miša, kako se on rasteže, poteže da jednostavno izgubi kontakt.

Na svu sreću nakon drugog puta san dobia G9x na probu od tipa iz Logitecha pa san taj miš iskoristia dok mi ovaj opet nije doša sa servisa a druga dobra stvar je ta da se ovaj nije nikad vratia po miš.

Dakle sad iman i G9x i G500 {#} al po meni definitivno jedan od boljih miševa (pričamo o g500).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jel itko čita šta ja pišem??? miš uredno radi na windows xp!!!!

15 godina
Miš se pali gasi

Miš ti najvjerovatnije ne podržava WIN7 i kraj.

SuperAdmin BurekCraft V.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Miš se pali gasi

piše win7 kompaktibilan na kutiji...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa zato što je to možda do windowsa 7, a ako bi radilo na drugom pcu sa 7icom onda biš bio siguran da ti je baš do laptopa a ne do windowsa.. ako oš probaj ako ne nemoj, i samo ti pokušavam pomoć, tako da...

btw šta taj miš može samo u tvoje laptope?

15 godina
Miš se pali gasi

Dali si probao instalirati driver od samog misa ? Ak nemas cd skines sa neta mozda driver sa win 7 zajebava mis dok na xp radi normalno. Probaj pa javi :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pa nego do čeka je nego do windows 7, zaboli me hoće li radit na drugome, ja pitam za svoj laptop i iznosim problem, ako netko zna pomoći će.

Koja mi je korist da stavim u drugi laptop sa win7 i vidim da radi?  reinstalacija windowsa? 

molim te...

p.s. laptop je skeniran s par programa, čist ko suza, bez ikakvih virusa, crva i ostalih nametnika...

16 godina
neaktivan

zagi pokušao sam ali na cd-u koji sam dobio s njim nema drivera, samo programčić za programiranje tipki a drivera za njega nema, kao što možeš i sam vidit ako pogledaš na službene stranice

www.prestigio.com

15 godina
Miš se pali gasi

A jesi li pokusao uninstall driver za mis od win 7  odes na management nades mis desni kilkom (znam da ne radi mis ali to mozers i sa tipkovnicom) na ikonicu  sad mozes uninstall ili probati update driver software 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma deinstaliram i windowsi mi opet instaliraju te svoje drivere i opet isto radi...

15 godina

A Update ? Jel se išta mjenja ?

16 godina
neaktivan

ma kakvi, kaze da su to optimalni driveri za njega

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice