Ovako poceo mi se javljat jedan iritantan problem, mis mi se znao zamrznut na par sekundi i kad ga pomaknem dobim onaj zvuk ko kad ustekata neki USB uredaj i onda nakon 1-2s proradi. Gledo sam malo po netu i vidio da bi cak mogo bit i HDD problem sto mi se cini i moguce buduci da su mi se igre znale zamrznut na par sekundi, pojavio se onaj znak ucitavanja i onda dalje radi ok ali opet s druge strane mis sam otvaro prije par dana i cistio od smeca pa da nisam nesto pomaknuo iako se problem nije javio odma nego nakon nekih tjedan dan od toga. Skinuo sam i HDD tune i stavio quick scan bad sectora i ok je bilo, ali mi pod Health daje warrning na Ultra DMA CRC Error Count
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako poceo mi se javljat jedan iritantan problem, mis mi se znao zamrznut na par sekundi i kad ga pomaknem dobim onaj zvuk ko kad ustekata neki USB uredaj i onda nakon 1-2s proradi. Gledo sam malo po netu i vidio da bi cak mogo bit i HDD problem sto mi se cini i moguce buduci da su mi se igre znale zamrznut na par sekundi, pojavio se onaj znak ucitavanja i onda dalje radi ok ali opet s druge strane mis sam otvaro prije par dana i cistio od smeca pa da nisam nesto pomaknuo iako se problem nije javio odma nego nakon nekih tjedan dan od toga. Skinuo sam i HDD tune i stavio quick scan bad sectora i ok je bilo, ali mi pod Health daje warrning na Ultra DMA CRC Error Count
Mislim da je kabel od misa, cesto se na logithecovim recimo zna desiti da se vrh gdje ulazi kabel u mis istrosi, te pocne mis zapinjati pali se gasi preko usb-a. Kad ti se to desi provjeri da li gori lampica od misa.
A sad to sto ti se ekran zamrzne to mi je cudno trebao bi samo mis prestat radit i cuti se onaj zvuk kad stavis USB. Mozda je cak do maticne?
Ma nije tu u isto vrijeme to mi se jedno vrijeme prije desavalo. nzn dal se ekran zamrzne jel nisam probo stisnut nesto na tipkovnici. Nego di da provjerim laser dolje? I jel se to da popravit il cu morat novi mis kupovat?
Ma nije tu u isto vrijeme to mi se jedno vrijeme prije desavalo. nzn dal se ekran zamrzne jel nisam probo stisnut nesto na tipkovnici. Nego di da provjerim laser dolje? I jel se to da popravit il cu morat novi mis kupovat?
Nisi naveo koji mis imas? Da se popravit, ako imas neki skupi gamerski svakako. Recimo ja sam svoj mx518 odnio bio kod covjeka koji televizije popravlja da mi otkine malo kabela i zalemi opet sve, i naplatio mi je 30 kn.
Ako imas neki mis dobar, skuplji od 200-300 kn svakako preporucam odnijeti na popravak! Ali prvo moras utvrditi da je kvar u misu, probaj kabel gdje ulazi u mis micati, i vidi da li se pali gasi mis kao sto si objasnio u prvom postu!
Pise ti pod Moj PC mx518, ali izgleda da nije do misa ili barem ne do kabla jer mi gori laser kad se to desi a i nista se ne dogada kad drmam kabel.
kabl od miša isto ko i na mojem mx518, svi simptomi isti samo ga ja koristim na grafičkom tabletu pa se vidjelo kada bljesne laser tj. ugasi se.
popravak je davaža ali se isplati.
Narucio sam novi kabel sad, ali sam jos primjetio da mi zna restirat DPI na defult(neovisno i ovom zamrzavanju) iskljucio sam i setpoint cisto da softwere iskljucim iz igre pa me sad strah da nije jos nesto otislo. Pa nakon promjene kabla imam opet polufunkcionalni mis.