u programu I tunes našao sam jako puno radio stanica koje se mogu slušati preko neta,live streamingom. Da li se može slušati i naš otvoreni radio,ili narodni radio,i kako ? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Inače je zanimljivije kad zamaskiraš link
. Al može i tako.
Ja koristim http://www.shoutcast.com/
Ako želiš naše radio stanice imaš ovaj link, od slovenaca. Odaberi Hrvatsku i imaš dosta radio stanica
PS:mislim da si jako pogrješio forum. Ovo baš nije hardverski problem.
Hmm..očito je najvažnije prvo pametovat.....da mogu slušati live stream direktno sa stranice otvorenog radija,ne bi onda postavljao pitanja.....ne mogu ni sa winampom,ni sa wmp,ni foobar.....otkrio sam nedavno taj i tunes,i skužio da tamo ima priličan broj stanica,pa me zanimalo da li se mogu slušati i hr radio postaje....kod kuće mogu slušati normalno,ali na poslu preko drugog računala neće..možda je stavljena neka zabrana za hr radio stanice...inače hvala
Evo,da ne pametujemo previše, problem je samo u našim radio stanicama,što se tiče live streama...winamp počne konektirati,ali se dalje ništa ne dešava.....ne znam šta bi se trebalo podesiti u postavkama pa da to proradi....inozemnu radio stanicu mi odmah otvori,probao sam i sa shoutcasta i sa radiomulti.si
Baš nitko ne zna rješenje problema