Na laptopu ne rade miševi

poruka: 7
|
čitano: 1.699
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Imam 2 miša, jedan stari MS-ov i nekakav Siemensov. Oba sam koristio na laptopu Acer 5920G, sa Windowsom 8.

Prije se znalo jako rijetko dogodit da se miš naglo "išteka", odnosno Windowsi "misle" da sam ga ištekao i čuje se onaj zvuk ištekavanja, ali nakon pola sekunde se čuje zvuk uštekavanja i nakon kratkog zastoja nastavim ga koristit normalno. U zadnje vrijeme je to bilo jako učestalo, miš se randomly (oba), svako par minuta, "ištekavao pa uštekavao" uz prigodan zvuk u Windowsima, a trenutno je stanje takvo da miš stoji uštekan i uopće ne radi.

Kad ga fizički probam reconnectat, pojavi se poruka kao na priloženoj slici.

What to do?

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi probao oba glodavca na nekom drugom računalu čisto da isključiš da oni nisu problem?

Probaj u device manageru deinstalirat usb drivere, restartat laptop pa onda pričekat da se ponovo instaliraju pa onda probaj priključit glodavca.

Neznam za dotični laptop i W8 ali pogledaj ako postoje driveri za chipset pa i njih instalirat (ili provjeri u Windows updateu pod optional updates da li ti slučajno nudi iste).

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 8:12 (F1-IVO).

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

Nabavi bloototh miša

0 5 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: Na laptopu ne rade miševi
Glamdring kaže...

Nabavi bloototh miša

1.tip miša nema veze,ako ga win ne prepoznaje
2.problem su driveri(očito) ili sami miševi(sumnjam)
3.rješenje-reinstallacija drivera
4.piše se:''bluetooth''

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 9:03 (kivic15).
17 godina
neaktivan

Ma kakvi driveri, krepao mu je usb na ploči, il ne daje dovoljan napon il nešto.

0 1 hvala 1
17 godina
Re: Na laptopu ne rade miševi
F1-IVO kaže...

Jesi probao oba glodavca na nekom drugom računalu čisto da isključiš da oni nisu problem?

Probaj u device manageru deinstalirat usb drivere, restartat laptop pa onda pričekat da se ponovo instaliraju pa onda probaj priključit glodavca.

Neznam za dotični laptop i W8 ali pogledaj ako postoje driveri za chipset pa i njih instalirat (ili provjeri u Windows updateu pod optional updates da li ti slučajno nudi iste).

Mislim da ću probat klasični format i instalaciju Sedmice, sa svim potrebnim driverima od nule. (Osmica mi je ionako donijela samo sporiji rad zbog skina sa Start menijem, i nemogućnost da na brzaka napravim ad-hoc mrežu {#})

Glamdring kaže...

Ma kakvi driveri, krepao mu je usb na ploči, il ne daje dovoljan napon il nešto.

E, toga se i bojim. Mogu li biti siguran da je to problem ako format i svježa Sedmica ne pomognu?

12 godina
neaktivan

reinstall winse...moguće da je i matična(s obzirom da je acer,ne bih se čudio) al ne vjerujem

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Lancer Evolution X <3
Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice