No hdmi signal

poruka: 1
|
čitano: 438
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
No hdmi signal

Neki dan sam ispuhivao komp bio je pun prasine i ljepo ja sve istekam iz struje istekam svu periferiju i ajmo ljepo van s kantom da prodise komp jer ljeto je tu krecu laganini nam paklene vrucine.

I tako ja sad ljepo ljepo izvadim grafu van fino je ispusem nakon toga krenem na kuciste ventovi razni filteri napajanje malo propusem preko maticne pa all in one hladnjak za proc i vidim ja to je to sve je fino cisto bez trunke prasine.

Jos nakon kad sam ispuhao kuciste reko ajmo da zamjenimo i pastu na procesoru i tako ja to uradio unesem kantu nazad u kucu stavim na stol.

Sve fino pospajam kak je bilo vratim grafu u kuciste sve fino jos dodatno provjerim i reko ajmo da sad masinu upalimo.

I upalim ja masinu sve fino vrti radi ko urica a kad ono pojavi mi se na monitoru NO HDMI SIGNAL wtf reko sta je sad ovo.

I nista guglam trazim rjesenja probavam s memorijom jednom drugom trecom vrtim po onim slotovima nista opet isto.

Probavam clear cmos opet isto sranje. Ne znam ni sam vise sta nisam probao i nikako da dobijem taj SIGNAL.

Nisam vise imao zivaca odnio sam komp na servis provjerili mi grafu ram napajanje i kazu da je vjerojatno do maticne ploce mi, jer nisu imali na lageru takvu plocu da provjere dal je u njoj problem ili nije.

Htio bi jos provjerit maticnu plocu dal je ispravna ili nije da budem 100 % siguran da je u njoj problem.

Dal ima itko blizu Dubrave pa da isprobamo jos dodatno proc i7 5820k i maticnu plocu pa neka mi se javi ko ima SOCKET LGA2011-3 pa da mogu kontaktirat ovaj shop u vani di sam kupio tu plocu jer mi jos vazi garanciju na tu maticnu.

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=309&jumpto=4917248&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice