GTX 470 SOC , problem sa driverima i oc-anjem

poruka: 1
|
čitano: 912
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GTX 470 SOC , problem sa driverima i oc-anjem

Ima jedno tjedan dana da sam uzea polovnu gtx470 SOC , kartica je super,tiha hladna i zadovoljan sam, osim što imam jedan veliki problem,naime oc guru aplikacija radi samo ako su na kartici driveri koji se dobiju u kutiji ili 258.xx , e sad nije problem u oc-guru,ionako je škovace,ja koristim msi afterburner, problem je šta ako neki od ta 2 drivera nisu na kartici ona jednostavno postaje nestabilna kad se overclocka, naime na 258 driverima sam je digao na 780/1560/1750mhz , dao joj 1.04v i vrtila je furmark sat vremena, dosta haven benchmarka i igara, i bila je full stabilna , međutim s obzirom da su to stari driveri ne isplati ih se držat jer je 3dmark 11 score niži kad je kartica oc-ana nego sa novim driverima kad nije oc-ana. E sad stavim joj bilo koje druge drivere, npr 285.xx koje sad koristim, i idem je podizat povise 730mhz, upalim furmark / bilo koju aplikaciju, nakon koji minut oba ekrana se ugase ,ledice za faznu regulaciju na kartici se ugase i moram restartirat komp da bi ga upalia, tj ugasit pa upalit jer restart ne pomaže, i sve sam pokuša, drivere sam brisa driver sweeperom iz safe moda, brisa sam oc guru, reinstalira afterburner, isproba desetka novih drivera , svima drugima se ta kartica bez problema clocka sa bilo kojim driverima, meni samo bude black out, neznam više šta da radim, izmorila me ko pasa i pun mi je qurac više,sve sam pokuša i yebe me u mozak,jos nesto da kazem , ovo je kartica sa pc expert recenzije, tj momak koji ju je kupia ju je kupia od njih nakon sta su je oni recenzirali i zato nema garanciju, provjeria sam serijski broj sa slike na recenziji i to stvarno je ta kartica, oni su koristili 258.xx drivere i doveli je stabilno do 780/1560/1750,nahvalili su karticu jer im je sve perfektno radilo, tako i je, sve dok ne pokusam s novijim driverima, ćudna stvar, šta više napona dodajem samo se sve brže crasha kad je na novim driverima :(.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice