Gpu Error???

poruka: 2
|
čitano: 513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Gpu Error???

Sve je bilo dobro do nazad 20 dana...PC(2007) & GPU(2009) su stari...grafička je GTX 260...cilu godinu se zabavljah samo s jednom igrom...borderlands pre sequel...dok eto mi se igra nije smrznula...ctrl+alt+del ne reagira..nakon njekoliko minuta pojavi se BSOD(windows 8.1)

Eto i tako par puta...i onda nakon toga sam morao napraviti ponovnu instalaciju windowsa...sve iznova...potpuno formatiranje glavnog hdd...ponovno instalirah istu stvar i opet isto...budući se radi o piratskoj verziji mislio sam možda je radi toga...ali kad sam instalirao stalkere sa steam...pokrenem clear sky...ista stvar...baš maloprije bacih oko na google...može biti svašta...PC normalno radi sve dok se ne pokrene igra...mada sam instalirao torchlight 2...u komadu 5 sati i nikakvih problema...instalirao sam GPU-Z---uredna temperatura od 50C...instalirao sam onda Unigine Valley Benchmark...pokrenem...nakon 5 minuta blokira...nestane potpuno slika sa monitora...kao da sam istikao kabel...nakon toga se vrati ali bude crni ekran...pustio par minuta...pokušavam ctrl+alt+del...ponovno ništa...nakon toga napravio restart

Znam hardware je star pa me nije briga...kupujem konzolu...čisto informativno...što bi moglo biti...idem sad pokrenuti igru u window modu tako da vidim jel raste temperatura

mnogo mudrosti,mnogo jada...što više znanja, to više boli.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Gpu Error???

Čisto informativno - da, čini se kao da si GPU-u dopizdio i da ti ne želi više služiti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice