Freezanje kompa

poruka: 3
|
čitano: 1.600
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Freezanje kompa

imam problema s jednom konfiguracijom koju koriste starci, radi se o:

q6600@default na njemu yasya

4gb 1066mhz mushkin ram

gigabayte ep45-ud3lr

sapphire 5770 vapor-x

spire 550w

wd od 500gb

2 pioneer przilice

i tp-link wlan kartica

mis, tipkovnica, 2 printera i sluske

e nonstop se freeza komp na par sek, kad se klikne na mozillu treba mu jedno 15 sek da ju otvori, nonstop nije puna brzina na netu (10mbit imamo preko wlana) iako je signal jako dobar, i niko ne skida, i puca veza (u tom trenutku meni radi net normalno), dosta cesto se nemoze spojiti na ruter, ruter je nov i ispravan, probao sam i preko ap-a i isti vrag njima puca meni radi sve normalno...

uglavnom ja sam dosad testral sve komponente i rade besprijekorno (cpu je prosao 8 sati primea, grafa 2 sata furmarka, rami 3-4 memtest-a, napajanje radilo na mom kompu 1tj bez frke (jos sam izmjeril napone na svim grana sa multimetrom i sve je ok)  hdd je nov star svega 2 mjeseca (radi tih problema i kupljen jer sam sumnjao u staroga samsunga) , i radi sve ok, wlan kartica isto radi kod mene posto imamo iste), nema virusa (ocisceno s esetom orginal kopijom, avirom, i malwarebayte-som, hdd je skoro prazan

reinstalirao sam windowse jedno 10 puta (bili su i originalni i piratski i modificirani i nemodificirani, sa updejtima i bez) uvjek isti problem

pomagajte jer mi je stari vec zivcan i radi stalno na mojem kompu posto njegov ne radi kak spada...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Freezanje kompa

Jesi li probao maknut sve samo da ti ostane minimalno, tj proc, minmalni rami, grafička i hdd, bez optičkih uređaja i ostalih kartica. Pa vidjet jel se freeza onda, pa dodavat jedno po jedno da vidiš što ga kolje. Ako se i tada freeza, a veliš da sve ovo prolazi testove  i ispravno je onda jedino vidim da bi ploča mogla biti problem. Probaj od nekog frenda nažicat ploču i probat da vidiš dal se onda freeza. A moguće je da je neš polu ispravno, a u takvim slučajevima ja opteretim sve sa burninom na max i pustim po da se kuha dok ne baci grešku ili pregori, to zna trajat i do preko 12 sati,  i tad znaš što je neispravno, a što ne. U svakom slučaju igraj se dok ne prokljuviš ili vozi na servis da ti uzmu {#} i vele da je komp ispravan.

Evo par idea i sretno u rješenju problema! {#}

17 godina
Re: Freezanje kompa
vi25 kaže...

Jesi li probao maknut sve samo da ti ostane minimalno, tj proc, minmalni rami, grafička i hdd, bez optičkih uređaja i ostalih kartica. Pa vidjet jel se freeza onda, pa dodavat jedno po jedno da vidiš što ga kolje. Ako se i tada freeza, a veliš da sve ovo prolazi testove  i ispravno je onda jedino vidim da bi ploča mogla biti problem. Probaj od nekog frenda nažicat ploču i probat da vidiš dal se onda freeza. A moguće je da je neš polu ispravno, a u takvim slučajevima ja opteretim sve sa burninom na max i pustim po da se kuha dok ne baci grešku ili pregori, to zna trajat i do preko 12 sati,  i tad znaš što je neispravno, a što ne. U svakom slučaju igraj se dok ne prokljuviš ili vozi na servis da ti uzmu {#} i vele da je komp ispravan.

Evo par idea i sretno u rješenju problema! {#}

ma sve prolazi testove. sve stabilno. probao sam i s drugom memorijom, sa mojim xfx napajanjem, sa mojom grafom, ista stvar. imam doma staru abiticu sa nfore chipsetom pa cu nju u subotu probati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice