evo ljudi ja sam novi ovdje pa zato svima hay :D..da prijedemo ontopic..imam e8500,gainward hd4870 golden sample 512 mb,g skillove rame od 4 gb,napajanje 550 w itd..i sad..u cod2 imam 333 lock..al kad udem u smoke padne na 200..a detalji su onako low-med..ja znam da sigurno bi trebo s sve high detaljima,ne treba dx9 al da bude sve high trebo bi imat 333 cement u cod2..isto tako iu cod4..ako se varam recite mi..ako ne..recite kako da to popravim..et cya :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stavi sve na low i sa tim kompom ide do 1000 fpsa,os cfg sa low fpsom?imas xfire ako da add me boshnjak
Stavi zadnje drivere za grafičku, jesi li instalirao driver za matičnu, jesi nadogradio BIOS???
ocu drivere sad stavit..za maticnu jesam..bios nisam..p.s. imam xfire..addat cu te bez problema..al nisam kupio komp da igram sve low
edit : jesu ovi pravi driveri za hd4870 ?..skinuo sam Catalyst Software Suite..sad ga samo trebam instal..
kakvi ti je to hardverski problem?!
Stvarno si inteligentni...
a pa novi sam ovdje..a mozda i je hardverski..mozda neki dio ne radi dobro kako bi trebao..
Jos da si rekao rezoluciju na kojoj igras...hehe..
(ovo za cod2 pricam)1024x768..detalji extra,low,low..0,4 x aa..p.s.jos jedan problem..cod4 sve low metnem i odem u spec u zrak i 516 fps -.-..al ono lock..al i tako kad stojim u zrak isto 516..a ovako kad negdje stavim nisan..neki dio zida ili gdje vec fps bude veci -.-..koda je limitirano na 516..i instaliro sam ljepo nove drivere za grafu i sad imam dosta novih rezlucija :P..i digli su se fps malo..
(ovo za cod2 pricam)1024x768..detalji extra,low,low..0,4 x aa..p.s.jos jedan problem..cod4 sve low metnem i odem u spec u zrak i 516 fps -.-..al ono lock..al i tako kad stojim u zrak isto 516..a ovako kad negdje stavim nisan..neki dio zida ili gdje vec fps bude veci -.-..koda je limitirano na 516..i instaliro sam ljepo nove drivere za grafu i sad imam dosta novih rezlucija :P..i digli su se fps malo..
copila ga paranoja sry phny al ak izgleda reko sam ti da su neke igre tj sve limitirane na neki FPS ako ti igra ne steka i normalno radi sta te boli kolki je FPS
Ne kuzim kaj kenjate,covjek si je kupio novi komp i dao je pare za njega,neka radi kako treba!ako to znaci 333lock neka tako bude.
Btw na 1024x768 sa e8200 i hd4850 na extra detaljima i 4xAA u CoD4 stoji 333lock(rijetko kada pade na 310),tako da bi tebi to trebalo bolje raditi
Edit:jesi sam slago komp,ili ti ga je netko drugi?,drivere si install?koji OS?kolike su temperature komponenata?
slago mi je komp big guy..ako ga znate iz balkan medie..ko je ko nije taj lik se kuzi u to..instaliro sam drivere za grafu maticnu i sve..OS je windows xp sp2..i ja mislim..tj gledo sam ako je to tocno da je temp jedino kriticna za rame..i p.s...kad palim komp..ok instaliro sam exprase gate pa mi se to pojavi i stisnem OS da mi ude..i pise nesto nzm napamet al sam vidio..NO HARD DETECTED.. -.-...a harda imam..stvarno neznam..jel ljudi s losijim kompom od mene imaju vise fps..
Odnesi ga tome tko ti ga je slozio,mislim da nemas dovoljno znanja(bez uvrede) da ces sam uspijeti rijesiti problem
Mozemo ti mi dati savijet,ali ovako napamet,to je bezveze
kako da mu odnesem kad lika neznam.oso sam na balkan media i reko sastavite mi konf kompa do te i te svote i on je sastavio ..tako da neznam ;(..jebe me glupi smokeee..imam 333 locked na bilo kojog grafi a kad udem u smoke padne na 130..na 1280x1024 rezi... :(..nek jos ova tema bude active..mozda se jave ljudi koji znaju kako rijesit to...