Floppy Disk - problem!

poruka: 16
|
čitano: 8.079
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Floppy Disk - problem!

Vise mi djeluje ko da je problem u samoj disketi a ne disektnom pogonu.... bas sad gledam koliko nisam diskete koristio Smijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mozda ti je pokvarena disketa, jer se one vrlo lahko zajebu

MBO Gigabyte ep43 - s3l, CPU Intel core2quad 2,33GHz 4MB, RAM 2x2GB OCZ gold, HDD Hitachi 500GB, VGA GeForce 9800GE 512mb, DVD±RW LG (obicni), Kućište Thermalthake SopranoRS window, Napajanje 550W, Tipkovnica Logitech G11, Miš Logitech MX518, Monitor Samosung T200 20''

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ha ha, ovo je komedija, pa tko još koristi flopy sigurno imaš fifa 98 na 15 disketa pa hoćeš isprobati!!!!!!

dali ti je možda u biosu isključen flopy?

ali najprije će biti disketa, to ispisuje kad je disketa ošla u 3 ..... ........

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

Ako ti cijelo vrijeme svjetli lampica na floppyu vjerojatno si naopako prikopčao floppy kabl na njega.

I find your lack of faith disturbing!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
0v3r10rd kaže...

Ako ti cijelo vrijeme svjetli lampica na floppyu vjerojatno si naopako prikopčao floppy kabl na njega.

Definitivno, FDD-ovi nemaju uvijek pin 1 na istu stranu prema napajanju.
Ako prilikom ukljucivanja lampica stano svijetli onda je naopako prikljucen
plosnati 'signalni' kabel. Iskljuciti i spojiti obrnuto.
Pozdrav
Have a nice day - Compa
17 godina
neaktivan

Nije problem u disketama, nego je vjerovatno plosnati kabel naopako spojen.

Pozdrav

-------------------------------------------------------------

Ako nije ni to FDD ne valja.

Have a nice day - Compa
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 11:12 (drradic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

a isuse šta ti koristiš  ti mečeš pjesmu na 3 diskete ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

a jbt jel je rekao da mu za oca treba....to je i meni na moja dva FDD-a al ih ja ne koristim...kad mi se to dogodilo ja sam samo isklj. iz kompa i vise nikako nisam uklj....ima od toga ja mislim godinu ili dvije Namigiva

AMD Athlon 2.6 GHz 1mb L2 Cache // 1gb DDR2 Buffalo 800MHz // Ati Radeon HD4350 512mb 64bit GDDR2 // 80gb HDD Maxtor (Vratio se na xp :D) // Gigabyte M61PME-S2 // MS 400W :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Floppy Disk - problem!

Je li novi floppy drive? Ako nije možda je neispravan. Provjeri jesu li ispravne postavke u BIOS-u.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

tko još koristi diskete nismo mi u 80-ima

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Floppy Disk - problem!

Umjesto da pametujete čovjeku, napišite ako znate u čemu bi mogao biti problem, a ako ne znate, onda ne trebate ništa ni pisati. 80' ili 200' nije važno. Netko ima program koji treba disketu a nema potrebu za kupnjom novijeg programa, netko koristi XP i ne da mu se zezati sa slippstream-om drivera, netko ima digitalac iz 97. koji povremeno koristi kako be se baterija očuvala, a medij na koji taj digitalac snima je disketa, nekoga samo pali onaj boot floppy seek zvuk!

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

Provjeri postavke u biosu da ti je flopy enable, provjeri da li si pravilno okrenuo paralelni kabel, a na kraju ako ne radi probaj drugi flopy pogon, možda ti je ovaj neispravan. Najvjerojatnije je kriv kabel ako lampica stalno svijetli, odnosno naopako je okrenut.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

Ja bi ti preporučil da ako ti ne radi niti jedan floppy,odeš do frenda koji ima floppy diski i sve diskete staviš na DVD,jer ti je puno sigurnije imati podatke na DVD-u nego da disketi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dExXxTeR kaže...

Imam problema sa FDD na oba kompa, na prvom prikopcam onaj FDD kabel i napajanje, ukljucim komp, svjetli lampica na Floppy Disku, ali kad ubacim neku disketu uopce ne reagira, na drugom kompu je sve tak isto prikopcano i uopce ne svijetli lampica, kad udjem u My Computer (u oba slucaja) mi pise Floppy Disk 3.5, kad to pokusam otvorit pise da umetnem disketu???

otkad je taj Floppy Disk izašo iz mode.................LOLIzlanuo se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Floppy Disk - problem!

dali si formatiao diskatu prije stavljanja

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
livadasb kaže...

ha ha, ovo je komedija, pa tko još koristi flopy sigurno imaš fifa 98 na 15 disketa pa hoćeš isprobati!!!!!!

dali ti je možda u biosu isključen flopy?

ali najprije će biti disketa, to ispisuje kad je disketa ošla u 3 ..... ........

ja koristim floppy. novi program PEUGEOT LASER pri instalaciji koristi jednu disketu,jedan cd i jedan DVD !! pa ne igraju svi igre ljudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. netko mora i raditi !
Z
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice