Vise mi djeluje ko da je problem u samoj disketi a ne disektnom pogonu.... bas sad gledam koliko nisam diskete koristio
Floppy Disk - problem!
- poruka: 16
- |
- čitano: 8.079
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozda ti je pokvarena disketa, jer se one vrlo lahko zajebu
ha ha, ovo je komedija, pa tko još koristi flopy sigurno imaš fifa 98 na 15 disketa pa hoćeš isprobati!!!!!!
dali ti je možda u biosu isključen flopy?
ali najprije će biti disketa, to ispisuje kad je disketa ošla u 3 ..... ........
Ako ti cijelo vrijeme svjetli lampica na floppyu vjerojatno si naopako prikopčao floppy kabl na njega.
Ako ti cijelo vrijeme svjetli lampica na floppyu vjerojatno si naopako prikopčao floppy kabl na njega.
Nije problem u disketama, nego je vjerovatno plosnati kabel naopako spojen.
Pozdrav
-------------------------------------------------------------
Ako nije ni to FDD ne valja.
a isuse šta ti koristiš ti mečeš pjesmu na 3 diskete ?
a jbt jel je rekao da mu za oca treba....to je i meni na moja dva FDD-a al ih ja ne koristim...kad mi se to dogodilo ja sam samo isklj. iz kompa i vise nikako nisam uklj....ima od toga ja mislim godinu ili dvije
Je li novi floppy drive? Ako nije možda je neispravan. Provjeri jesu li ispravne postavke u BIOS-u.
tko još koristi diskete nismo mi u 80-ima
Umjesto da pametujete čovjeku, napišite ako znate u čemu bi mogao biti problem, a ako ne znate, onda ne trebate ništa ni pisati. 80' ili 200' nije važno. Netko ima program koji treba disketu a nema potrebu za kupnjom novijeg programa, netko koristi XP i ne da mu se zezati sa slippstream-om drivera, netko ima digitalac iz 97. koji povremeno koristi kako be se baterija očuvala, a medij na koji taj digitalac snima je disketa, nekoga samo pali onaj boot floppy seek zvuk!
Provjeri postavke u biosu da ti je flopy enable, provjeri da li si pravilno okrenuo paralelni kabel, a na kraju ako ne radi probaj drugi flopy pogon, možda ti je ovaj neispravan. Najvjerojatnije je kriv kabel ako lampica stalno svijetli, odnosno naopako je okrenut.
Ja bi ti preporučil da ako ti ne radi niti jedan floppy,odeš do frenda koji ima floppy diski i sve diskete staviš na DVD,jer ti je puno sigurnije imati podatke na DVD-u nego da disketi
Imam problema sa FDD na oba kompa, na prvom prikopcam onaj FDD kabel i napajanje, ukljucim komp, svjetli lampica na Floppy Disku, ali kad ubacim neku disketu uopce ne reagira, na drugom kompu je sve tak isto prikopcano i uopce ne svijetli lampica, kad udjem u My Computer (u oba slucaja) mi pise Floppy Disk 3.5, kad to pokusam otvorit pise da umetnem disketu???

dali si formatiao diskatu prije stavljanja
ha ha, ovo je komedija, pa tko još koristi flopy sigurno imaš fifa 98 na 15 disketa pa hoćeš isprobati!!!!!!
dali ti je možda u biosu isključen flopy?
ali najprije će biti disketa, to ispisuje kad je disketa ošla u 3 ..... ........