Crko novi HDD

poruka: 12
|
čitano: 3.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Crko novi HDD

Ovako kupio sam novi hdd prije tjedan dana 1.5tb WD ecogreen...lijepo ja njega napunio sa 800gb podataka,sve lijepo radilo do jučer.prvo nije htio učitavat pri ulasku u win isključim njega win si dignu..kad sam njega ostavim stoji  na početku ide detection i ništa..u biosu na detekciji sve nula...odnesem ga u shop di sam uzeo kažu oni da je prdeknio..i da se nemogu nikak spasit podaci, zezali se cjeli dan  i nula bodova,jel moguče da hard tako brzo ode???JEL ima kakva metoda, da mi se uspiju vratit podaci ,nisu mi nekak pouzadni oni likovi u shopu...

My way
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 21:00 (galinjo24).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crko novi HDD

Moguce je da crkne, valjda je imao neku tvornicku gresku, dogada se.

A podaci, ako nisu obiteljske slike ili filmovi cemu se muciti...

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Crko novi HDD

što se tiče podataka bilo je muzika filmovi igre skupljanje godinama ali eto...ma eto 1.dobijem grafu novu koja nije radila sad ovo..baš sam sretnik...

My way
17 godina
galinjo24 kaže...

Ovako kupio sam novi hdd prije tjedan dana 1.5tb WD ecogreen...lijepo ja njega napunio sa 800gb podataka,sve lijepo radilo do jučer.prvo nije htio učitavat pri ulasku u win isključim njega win si dignu..kad sam njega ostavim stoji  na početku ide detection i ništa..u biosu na detekciji sve nula...odnesem ga u shop di sam uzeo kažu oni da je prdeknio..i da se nemogu nikak spasit podaci zezali se cjeli dan  i nula bodova,jel moguče da hard tako brzo ode???el ima kakva metoda, da mi se uspiju vratit podaci ,nisu mi nekak pouzadni oni likovi u shopu...

- sve se kvari, prije ili kasnije. Nisi imao sreće ili si pretjerao s kopiranjem.. (to je teško), no vrlo moguće recimo danas je bilo grmljavine, preključer nestanak struje i sl., možda nedovoljno jako napajanje, ili loš kabel.. ili  (ukratko, bad luck).

- ako ga BIOS ne vidi.. onda je ''prdnuonarosu''. Ipak, prvo provjeri kablove, priključi na druuge, drugi port.. (isključi druge uređaje..). Pali više puta, prisloni uho i reci koji zvuci izlaze iz HDDa. (?).

- ako to nije ni jednom 'zaverglalo' HDD da ga barem BIOS može vidjeti, onda samo servis/data recovery (skupo..), drugi takav disk i električar koji zna što radi..

- pošto ti podatci ''nisu važni'' (jesu, ali sad si naučio zašto su svi važni podatci backupirani), reklamiraj, dobit ćeš drugi HDD.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
protjeran
Crko novi HDD

nabijem na onu stvar te "zelene" diskove.kod mene samo BLACK serija.kuc u drvo i nek se tako nastavi.a ti si radi šparanja 100 kuna popusio podatke koji su puno vrijedniji.nekazem da black nemoze vrisniti,dapace,moze svaki,to je danas sve štancanje,ali ipak manja je vjerovatnost.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Crko novi HDD

U tjedan dana si ga napunio s 800 giga podataka ?!?! {#}

A otisao, otisao...

Dogodi se da izvadis i iz pakovanja (polu)nesipravnu komponentu.

Nista novoga.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crko novi HDD

ajde linux distra na usb i pogledaj dali ce ga vidit ako da. izvuci podatke

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
bugonja kaže...

nabijem na onu stvar te "zelene" diskove.kod mene samo BLACK serija.kuc u drvo i nek se tako nastavi.a ti si radi šparanja 100 kuna popusio podatke koji su puno vrijedniji.nekazem da black nemoze vrisniti,dapace,moze svaki,to je danas sve štancanje,ali ipak manja je vjerovatnost.

Nebi rekao da piratizirani filmovi, igre, muzika vrijede ista tj. nevazni su podaci koji se lako skinu nanovo po potrebi

i opcenito ih se ne isplati hordati ...

Ne vjerujem da je BLACK serija ista bolja sto se tice konstrukcije i zapravo nema smisla to kupovati za storage.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
15 godina
protjeran
Crko novi HDD

to je istina sto kazeas a i nije.pa samo kad pogledas koliko si struje,vremena potrosio da to sve nađeš i skines.neki vole da imaju kolekciju necega.isto kao i ja.godinama sve sto sam skupljao imam na HDD-u,nije to nista ekstra bitno ali je bitno i nebih volio da to izgubim.dalje sto se tice krepavanja,pratim to malo po netu i svi preporucuju za storage zelene HDD-ove a koliko vidim najvise tih zelenih i odlazi a glavni je razlog ušteda 100-150 kn spram BLACK(valjda ima razlog zasto je ovo WD najbolja serija) serije.meni je black storage i zasad sve odlicno.tih brz.

1 0 hvala 0
15 godina

Imam WD blue 500gb i radi več 3 god kao ura...nisam ga čuo nikad, a ova zelena nikad više u moj komp..nikadd.Ma krivo mi što nisam odmah učinio i vratio podatke negdje na sigurno jel je od 2. dana počeo rondat malo...ja reko tak mora biti...zamjenio sam ga uz malu nadoplatu za segate baracudu 2tb...a kao ovi če u shopu još pokušat sa podacima..u biti kad ga je spojio isti dan kad sam ga donio bio mu ga prepoznao i krenio kopirat i zarondao...smrzo win i kad je napravio restart nevidi se nigdje...

My way
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 21:38 (galinjo24).
17 godina
galinjo24 kaže...

Ma krivo mi što nisam odmah učinio i vratio podatke negdje na sigurno jel je od 2. dana počeo rondat malo...ja reko tak mora biti...zamjenio sam ga uz malu nadoplatu za segate baracudu 2tb...a kao ovi če u shopu još pokušat sa podacima..u biti kad ga je spojio isti dan kad sam ga donio bio mu ga prepoznao i krenio kopirat i zarondao...smrzo win i kad je napravio restart nevidi se nigdje...

Hm ak si nekaj primjetil u radu, neko rondanje od početka trebal si odma posumnjat i ne trpat gore baš sve podatke to o sigurno. Usput oni u dučanu ne mogu ništ vratit samo se igraju, ali zato postoje firme koje to mogu bez problema odradit ko ova dole ali je prilično skupo uglavnom nazovi pa pitaj.{#}{#}

http://www.infolab.hr/

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 21:43 (rambox).
15 godina
Crko novi HDD

true npr da ja izgubim svoju kolekciju nfs za pc pa izludio bi. pogotovo to sta ih pola vise nema nigdlje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice