CD-Rom

poruka: 8
|
čitano: 1.689
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problem
Pokvaren mi je citac cd-a, odnosno CD-ROM; DVD-ROM vec kako se zove, odnosno Disk Drive, ne mogu ga otvoriti (nesto iz servisa pokvarili), a u racunar upao virus. Ima li kakav prijedlog da najjeftinije prodjem, moze i prijedlog uz dodatak da to uradim sad, znaci sto vise prijedloga.

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem

sorry, ali WTF?

"Pokvaren mi je citac cd-a, odnosno CD-ROM; DVD-ROM vec kako se zove, odnosno Disk Drive" - ok, skužili smo {#}

Kakav sada virus? Što te muči zapravo?

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
15 godina
neaktivan

Znaci racunalo zarazeno, a ti bi reinstalirao windowse ili izvrsio backup no ne mozes jer ti je opticki uredaj u kvaru?

Kupi novi, izvadi stari, stavi novi koji si kupio i onda napravi ono sto si vec naumio...

So then I typed GOTO 500 - and here I am!
16 godina
neaktivan
CD-Rom

pa nisu ni skupi oko 150 kn

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CD-Rom

Ako se na gumb neće otvoriti, imaš jednu rupicu - proguraj tu spajalicu i otvorit će se. No neće ako je uređaj iskopčan ili ako računalo nije upaljeno. I nekad ne otvara tako baš svaki put, treba biti uporan.

KIA nagradna igra: http://www.kia.hr/fb/?p=1350933572
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
CD-Rom

Pa možda ti nije napajanje spojeno pa se neče upalit, otvori komp i pogledaj dali je spojen kabel na disk drive....

[volim Google Android] - Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rustweaver kaže...

Znaci racunalo zarazeno, a ti bi reinstalirao windowse ili izvrsio backup no ne mozes jer ti je opticki uredaj u kvaru?

Kupi novi, izvadi stari, stavi novi koji si kupio i onda napravi ono sto si vec naumio...

da, bas tako.. racunalo zarazeno, reinstalirao bi windows, ali opticki uredaj u kvaru

Hvala ti prijatelju puno :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 15:39 (likma).
17 godina
neaktivan
CD-Rom

biser {#}

Jednostavna, brza i sigurna zarada > http://www.latinbux.com/?ref=timmy7
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice