danas sam kupio accelero i sve uredno stavio i ukomponirao sve u komp i sad svaku igru koju pokrenem srusi se nakon 5min igranja,tj.zamrzne se,sto mi je ciniti?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
temperatura je pod opterecenjem do 90C,ovo je previse,puno previse
Jel imas na tom acceleru vent(bilo kakav)?
nemam nikakav vent i nisam nista overclockao,zanima me zasto se zamrzne kod igranja
Ne može baš HD4850-ku ohladiti jedan pasivni cooler 
nemam nikakav vent i nisam nista overclockao,zanima me zasto se zamrzne kod igranja
Stavi neki vent na taj cooler it to je to, smrzavanja vise nece bit ;)
znaci moram staviti gore neki ventilator?koji mi predlazete i koliko kosta i dali ce biti veca buka s tim ventilatorom?
znaci moram staviti gore neki ventilator?koji mi predlazete i koliko kosta i dali ce biti veca buka s tim ventilatorom?
uzmeš jedan tihi 120mm-ski (gledaj do 22dB) i uživaj... Montiraš ga dovoljno dugim vezicama
Zar nece 120mm biti preglomazan?
mozda prije neki 80mm
mozda prije neki 92mm
Nek ide na 120mm, najbolji omjer protoka i buke.
mozda prije neki 80mm
Neće... Ja sam nekada davno isto želio kupiti ovaj cooler i u nekom reviewu su napisali da bi 120mm bio odličan izbor
Inače ja sam na Scythe Musashija uspio namontirati dva 120mm, ali nikada to nisam oprobao 
Uf, nekako si tesko to mogu zamisliti, mislim cisto radi dimenzija bi to teze vezicama stavio?
ma, vjerojatno znate vise mene
Uf, nekako si tesko to mogu zamisliti, mislim cisto radi dimenzija bi to teze vezicama stavio?
ma, vjerojatno znate vise mene
E, mislim da je LUXX imao na ovom cooleru jedan 120mm vent također (negdje na prvim (1-10) stranicama teme vezane uz slike golog hardvera mislim da se nalazi)
evo sad sam dosao do pitanja zasto sam uopce to kupio?
dao sam 179kn u linksu za accelera i sad jos moram dati 50kn za ventilator a sad mi se igra zamrzne nakon 3min igranja i temp je i do 95C :(
dao sam 179kn u linksu za accelera i sad jos moram dati 50kn za ventilator a sad mi se igra zamrzne nakon 3min igranja i temp je i do 95C :(
Ma kada staviš vent imati ćeš maks 60C (i to u furmarku) 
Iskreno mogao si sam zakljuciti da pasivac nije dovoljan za grijalice poput 48XX serije
kupovao sam prevenstveno radi buke a temp me nije zamarala i vidim da sad nemogu igrat igru 5min
a i temp je isto i na stock 4850 do 90 bila i nije mi nikad igra zatajila.
ovako cu,nemam 50kn za novi vent i neda mi se do ducana,uzet cu ovaj 120m vent koji puse po kucistu s gore strane i njega cu pricvrstivi za to i gotovo,nemam cas za zajebanciju
Ovako, imam 4850 s tim hladnjakom, temp u loadu ne prelazi 50 stepeni, OC-ana na 700MHz.
Stvar je u tome da hladnjak usljed težine (jer kad ubaciš karticu u kućište, on visi ispod nje) ima tendenciju da se odvaja od gornjeg dijela gpu-a, ma koliko pritezao šarafe.
To sam riješio tako da sam provukao plastične vezice između pera hladnjaka i učvrsio ih za gornji dio kartice (rupe na pcb-u).
Imam i slike pa baci pogled, u ovoj temi, samo što na slikama je bez navedenih vezica, a imam sad samo jedan 120mm vent koji je dovoljan.