Visual Basic 6

poruka: 4
|
čitano: 1.369
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Visual Basic 6

Molim Vas, javite mi se na PM, ko to zna radit, trebam pomoć... Hvala unaprijed.. ;-)

0 0 hvala 0
17 godina
Visual Basic 6

Pa zašto na PM, ako imaš kakvih problema, pitaj tu, pa će ti "dobri" ljudi sa foruma pomoći :O

"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Visual Basic 6

Stvar je u tome kaj ja o tome stvarno malo znam...a treba mi nešto ne prevelko za jedan projekt na faxu... Kako sam u stisci s vremenom, molila bih neku dobru dušu koja to ima u malom prstu, da mi se javi pa da mi to napravi, uz naravno, cijenu koju odredi... :)

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Visual Basic 6
KiKiCa kaže...

Stvar je u tome kaj ja o tome stvarno malo znam...a treba mi nešto ne prevelko za jedan projekt na faxu... Kako sam u stisci s vremenom, molila bih neku dobru dušu koja to ima u malom prstu, da mi se javi pa da mi to napravi, uz naravno, cijenu koju odredi... :)

Hahaha, kak budeš onda nešto naučila, bit svega toga je ne da ti netko drugi napravi i da mu ti platiš, nego da nešto naučiš, ali dobro. Ako želiš, možeš mi PM-ati problem, pa da vidim koliko je to "malo"...
"Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way." Charles Bukowski
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice