Virus zaključana tema

poruka: 24
|
čitano: 10.585
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Virus

Vjerojatno ste na ovu temu krenuli razmišljajući "Yay, materijal za prijavu!" (just kiddn' lol). Ali vas moram razočarati Belji se. Pitanje ne ide "Kako napraviti virus koji se razmnožava i wipe-outa C: ... bla bla bla". No crveni i žuti kartoni mi trenutno nisu na umu Smijeh. Moje pitanje glasi: Kako napraviti virus koji uopće i nije virus nego samo izbaci oko 50-ak, 70-ak (tako negdje) error boxova (malih pop-up prozorčića), a zatim prikaže poruku nešto kao "Sorry, wrong PC.". Zatim se sve zatvori, a datoteka tog "virusa" se obriše. Kako isprogramirati ovakvu zafrkantsku aplikaciju? Ne brinite, neću spamati uokolo sa ovim... SmijehSmijeh

Moja bffaad (best friend forever and a day) i ja smo napravili jedan forum na koji objavljujemo raznovrstan software koji smo mi sami napravili. Molim vas, drage Bug forumaše, da se pridružite našem društvu!
Link: hidenentertainmentforums.freeforums.org
Također u mom profilu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus

Misliš nešto kao ovako?

@echo off
msg * you have a virus
shutdown -s -t 60 -c "A virus is taking over C:\ drive

Program se gasi tako  da pod run upišeš shutdown -a, uglavnom, takve stvari se rade u notepad-u. Ne zaboravi nadodati .bat ekstenziju.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Virus

Hahaha. Ovo je pre dobro. Ako ima jos slicnih primjera, pisite ljudi.

Pre smijesno izgleda kad u firmi posaljes ekipi pa svi otvore da vide i onda pocinju face ala joj, opet sam nesto za*ebo.

Bilo je nekih desetak gasenja na 3 kompjutora.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq
17 godina
protjeran
Virus

Ma ne, takve prank (a i prave (Youtube je zaista edukativan!), no to znanje neću nikad iskoristiti osim ako očajno trebam za***ti SVOJE Winze Smijeh), nego me zanima kako napraviti takav pop-up virus koji izbaci brdo pop-up error boxova, a zatim poruku "Oops, sry, wrong target. Bye!", a nakon ove... ahem... ...greške, virus se obriše.

Moja bffaad (best friend forever and a day) i ja smo napravili jedan forum na koji objavljujemo raznovrstan software koji smo mi sami napravili. Molim vas, drage Bug forumaše, da se pridružite našem društvu!
Također u mom profilu

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus

ja bih to mogao napraviti ali porgram ne moze izbrisati sam sebe...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus

Nekoliko primjera na catch22.

I've got four words for you: I. Love. This. Company! Yeaaaahhhh!

0 0 hvala 0
17 godina

Moze!!

Iz nekakvog containera originalnog exe fajla kopiras novi fajl pokrenes ga i zatvoris originalni fajl.

U tom eksportiranom fajlu stavis da ima delay nekih par sekundi i nakon toga izbrise origigi file... Samo je problem sta ti onda ostaje rezidentan on :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Napišeš u "aplikaciji" da prilikom pokretanja napravi .bat datoteku ( u nju napiše da izbriše aplikaciju i samu sebe ) a nakon zatvaranja pokrene .bat. Ili upišeš u win reg da izbriše aplikaciju prilikom slijedećeg podizanja windowsa.

17 godina
protjeran
Virus

Mene više zanima kako napraviti prvi dio? (otvaranje 50-ak pop-up prozorčića po cijelom desktopu a zatim izbacivanje onog "Sorry wrong PC" i kada se pritisne na OK svi pop-upovi se zatvore)

Također u mom profilu

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
fps_gamer kaže...

ja bih to mogao napraviti ...

Onda napiši kako, molim te.

Također u mom profilu
17 godina
protjeran
Virus

Ma dajte molim vas, znam da znate kako napraviti ovo, ali iz nekog razloga ne želite napisati!

Posjetite moj forum:
hidenentertainmentforums.freeforums.org
Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus

tek sam sada vidio poruku...

ja to znam u C++...

za kod ti treba compiler kao npr. Dev-C++...

uploadati cu exe na rapishare kad napravim...

nemam vremena trenutno

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virus

Hvala puno me very VERY happy now yaaaaaaaaaay!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

Posjetite moj forum:

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Virus

evo još "jednostavnije" rješenje od cpp-a. napravio self deleting, tako da treba iskopirati više puta fajl :D, i naravno, treba ime fajla biti kao i original, a ne "Copy of..."

http://rapidshare.com/files/116024944/prank.bat.html

uživaj ;-)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virus

XDXDXD Ovo je super, no ovo baš nisam imao na umu, premda je vrlo VRLO blizu.

Na YouTubeu sam vidio jedan film koji predstavlja jednu ovakvu šalu (samo da umjesto "Don't worry..." bla bla bla piše "Wrong computer, sorry!"

Također, ako biste mogli, bio bih vrlo zahvalan da "nalijepite" kod koji se upiše u C++ (ili koji već programski jezik) prije nego se stvori exe datoteka.

Nešto tipa:

@echo off

open "C:\WINDOWS\System32\oobe\images\title.wma"

(ovako, naravno, ne izgleda (ovo čak niti ne radi ništa), ali kod koji se isprogramira u taj exe file)

Posjetite moj forum:
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.5.2008 15:15 (HappyD).

0 0 hvala 0
17 godina
Virus

a što kažeš na to da počneš učiti programiranje a ne kopirati kod ?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virus

Krivo si shvatio. Ne bih kopirao kod nego bi ga pregledao da vidim kako ovo napraviti! Ne kitim se tuđim perijem.

Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.

0 0 hvala 0
17 godina
Virus

shvatio sam to, ali ako neznaš programirati pregledavanje sourcea ti neće pomoći da ga naučiš

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
itf4n kaže...

shvatio sam to, ali ako neznaš programirati pregledavanje sourcea ti neće pomoći da ga naučiš

A ako znam, pomoći će! Želim samo znati kako da se više prozora istovremeno otvori, a ne da se novi otvori kada se klikne OK. A iz pregledavanja kôda se može dosta naučiti, barem prema mom iskustvu.
Posjetite moj forum: hidenentertainmentforums.freeforums.org Ulogirajte se kako biste mogli dl-ati.
17 godina
neaktivan
moj program otvara kad se klikne ok...
a iz mog sourcea neces shaviti kako se radi da se otvore svi odjedanput... jer neznam ni ja
17 godina
protjeran
Virus

Da, ali za ovaj tip nema. Daj malo detaljnije pogledaj postove pa se onda javi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virus

o kojem tipu virusa govorite

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virus

ti ne znaš napraviti takav virus jel'da

Smijeh

0 0 hvala 0
17 godina

Ljudi vidim da ste novi i neželim se praviti pametan niti ništa, ali ako niste skužili ovo je forum koji drži do nekog reda, imate sreće što još nema moderatora, a kada se pojave siguran sam da će reagirati na

vaše ponašanje na ovom forumu, pogotovo na ovoj temi. Spamate bezveze, forum nije za dopisivanje tipa ono hej jesi tu i takve stvari.

Evo vam link pa proučite pravila ovog foruma: http://forum.bug.hr/forum/board/sluzbene-obavijesti-pravila/14.aspx?sort=act

Ako se mislite dopisivati instalirajte skype, msn ili neki sličan program s tom namjerom. Samime ovim postom i ja sam na neki način zaspamao temu, no nenamjerno.

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400, Sapphire HD3870 512MB GDDR4, 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz, Asus M2R32-MVP, HDD Segate 250Gb, 16Mb, Chieftec power supply 650W Turbo Series
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice