Qt Creator

poruka: 5
|
čitano: 4.068
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Qt Creator

Ovako. Instaliro sam ovaj Qt Creator za rađenje C++ programa sa sučeljem(GUI). Zanima me jel ima neko neki tutorial (a da nije sa youtube-a) da vidim kako se koristi program,itd. Bilo bi lijepo da ako neko zna sam napiše ovdje tutorial. Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Qt Creator
filipvk1000 kaže...

Ovako. Instaliro sam ovaj Qt Creator za rađenje C++ programa sa sučeljem(GUI). Zanima me jel ima neko neki tutorial (a da nije sa youtube-a) da vidim kako se koristi program,itd. Bilo bi lijepo da ako neko zna sam napiše ovdje tutorial. Smijeh

Postoji knjiga o Qt-u na netu, neznam kako se točno zove no veoma je detaljna ( oko 1000 stranica ).

Mislim da za programirati u Qt-u moraš znati C++

15 godina
neaktivan
Qt Creator

Ima li neko nazive od knjiga koje sadrze tutoriale ili detaljna objasnjenja raznih tutoriala za rad sa qt creatorom ???

...Queter you become more able you can hear..
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Qt Creator
filipvk1000 kaže...

u dokumentaciji dobiješ sve što ti treba za poečatk učenja.

od demo app-a, primjera + sve ostalo

14 godina
neaktivan
Qt Creator

http://rapidshare.com/#!download|244tl|330665122|C__.GUI.Programming.with.Qt.4.pdf|5008

Evo ti link za knjigu, no za bilo što složenije moraš pisati čisti kod, tako da moraš rasturati C++. Iako Qt Designer može biti od pomoći.

Inače knjiga se zove C++ GUI programming with Qt 4.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 13:33 (Budimir).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice