Ovako. Instaliro sam ovaj Qt Creator za rađenje C++ programa sa sučeljem(GUI). Zanima me jel ima neko neki tutorial (a da nije sa youtube-a) da vidim kako se koristi program,itd. Bilo bi lijepo da ako neko zna sam napiše ovdje tutorial.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako. Instaliro sam ovaj Qt Creator za rađenje C++ programa sa sučeljem(GUI). Zanima me jel ima neko neki tutorial (a da nije sa youtube-a) da vidim kako se koristi program,itd. Bilo bi lijepo da ako neko zna sam napiše ovdje tutorial.
Postoji knjiga o Qt-u na netu, neznam kako se točno zove no veoma je detaljna ( oko 1000 stranica ).
Mislim da za programirati u Qt-u moraš znati C++
Ima li neko nazive od knjiga koje sadrze tutoriale ili detaljna objasnjenja raznih tutoriala za rad sa qt creatorom ???
u dokumentaciji dobiješ sve što ti treba za poečatk učenja.
od demo app-a, primjera + sve ostalo
http://rapidshare.com/#!download|244tl|330665122|C__.GUI.Programming.with.Qt.4.pdf|5008
Evo ti link za knjigu, no za bilo što složenije moraš pisati čisti kod, tako da moraš rasturati C++. Iako Qt Designer može biti od pomoći.
Inače knjiga se zove C++ GUI programming with Qt 4.