ima li tko da radi u pythonu?
kakvi su vaši dojmovi?
ima li tko sa nekim dobrim tutorijalima za istoimeni jezik?
ima li tko da radi u pythonu?
kakvi su vaši dojmovi?
ima li tko sa nekim dobrim tutorijalima za istoimeni jezik?
Ja sam pokušao, ali mi se osobno ne sviđa. Što se tiče tutoriala, član ovog foruma na svom blogu piše tutoriale za Python, pa baci oko:
fala :D
Ja sam pokušao, ali mi se osobno ne sviđa. Što se tiče tutoriala, član ovog foruma na svom blogu piše tutoriale za Python, pa baci oko:
izdajica ;(
i mogao si mu dati kokijev blog, sigurno je kvalitetniji :)
Eh, nisam se sjetio kokijevog bloga. Koja je uopće adresa? Napiši da imaju i to na raspolaganju.
izdajica ;(
Kako to misliš?
Ma mi ti se znamo već svi odnekud, pa zato kaže. Koki je dugogodišnji Python programer, i ima 10 godina više od tebe (23, ukoliko sam promašio tvoje godine, sorry), pa stoga se obično u svijetu smatra da odrasla osoba koja se bavim nečim više nego što je netko drugi živ iskusnija u takvim stvarima
Ništa protiv tebe, i ti super posao radiš...
Ma nemam ja ništa protiv njega, slažem se da je bolji, ali i meni treba malo posjetitelja (3 posjetitelja- 2 prijatelja i ja nije dovoljno )
Dobar ti je python, nastavi ga učit, btw. negdje sam na forumu ja počeo pisat tut o osnovama pythona, nemam baš vremena, neka netko nastavi ako želi...