Primjeri za C

poruka: 9
|
čitano: 5.689
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Primjeri za C

Poceo sam programirat u C, mislim dosta toga vec znam, al htio bih nac neki primjera za C, npr. postavke za zadatke i njihova rjesenja il nesto slicno.

Trazio sam na netu al nisam naso zasad nista konkretno, ako neko more dat neki site bio bih zahvalan.

hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Primjeri za C
Amrapheus kaže...

Poceo sam programirat u C, mislim dosta toga vec znam, al htio bih nac neki primjera za C, npr. postavke za zadatke i njihova rjesenja il nesto slicno.

Trazio sam na netu al nisam naso zasad nista konkretno, ako neko more dat neki site bio bih zahvalan.

hvala unaprijed

Onda bi ti knjiga C++ Analiza i primjena bila vrlo dobra, jer na kraju nje imaš oko 90 postavljenih i rješenih zadataka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2009 21:10 (Tracer).
17 godina
odjavljen
Primjeri za C

Zasad mi treba samo C, C++ cu tek pocet kad ovo zavrsim

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Amrapheus kaže...

Zasad mi treba samo C, C++ cu tek pocet kad ovo zavrsim

Svi zadaci su rješavani kao da su pisani u C-u, samo što treba umjesto cout i cin naredi upotrijebiti printf i scanf.
16 godina
neaktivan
Primjeri za C

evo ovdje imas zadatke i rjesenja,ovo se radi na elektrotehnickom fakultetu u Osijeku na prvom semestru,nisu teski primjeri pa pogledaj

http://www.ivan-gabajcek.iz.hr/blog/2008/01/25/rjesenja-nekih-zadataka-iz-c-programskog-jezika/

Samsung SyncMaster T220 22",Sapphire HD3870 512MB Gddr4,MSI 550W,Core2Quad q6700 2,66 GHz , 4 GB DDR2 800MHz KingMax.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo ovdje pogledaj linkove sa strane.

Private
16 godina
neaktivan
Primjeri za C

evo jedan primjer pa ako ko zna rjesit ili ima link nekog slicnog zadatka  nek mi javi na mail ili pm

ZADATAK: treba napisati program koji ce sadrzavati osnovne hidraulicke formule.
kada korisnik ude u program mora zadati odredene vrijednosti koje su mu poznate te program treba izracunati rezultat
 (npr. U=R*I korisnik zadaje R i I a program racuna U)
 program mora sadrzavati sljedece formule

(P=W/t ; t=w/P ; w=P*t ), ( p=F/A ; A=F/p ; F=p*A)

mail: jako_lud@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
Primjeri za C

i, gdje si zapeo?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Amrapheus kaže...

hvala unaprijed

Mastering C
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice