Ja imam muziku, sam izmikso, pa ak hoces da se dogovorimo posalji Priv.poruku!
Kako napraviti igru
- poruka: 578
- |
- čitano: 267.197
- |
- moderatori:
Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ej ja ti dosta dobro znam s game makerom ...
pa ako trebaš što ... javi...
Koristim windows vistu i kada sam otvorio taminca.exe izbacilo mi msgbox "This system does not support fullscreen mode. Choose 'Close' to terminate application" , a kad otvorim tamnica2.exe otvori mi se command prompt i u njemu piše "File not found in line No line number in module TAMNICA2 at adress 12F2:01B8. Hit any key to return to system"
Koristim windows vistu i kada sam otvorio taminca.exe izbacilo mi msgbox "This system does not support fullscreen mode. Choose 'Close' to terminate application" , a kad otvorim tamnica2.exe otvori mi se command prompt i u njemu piše "File not found in line No line number in module TAMNICA2 at adress 12F2:01B8. Hit any key to return to system"
Koliko san uspia primjetit igra jedino radi na XP.
radi i na DOSU i na starijim windowsima!
Daj plis nemoj stavljat na rapidshare, odmah istekne tih 10 puta koliko se može skinut, a stvarno bi htio probat. i btw, ova igara s pingvinom i zecom od ovog, su, blagorečeno, koma... gm može puno bolje!!!
Daj plis nemoj stavljat na rapidshare, odmah istekne tih 10 puta koliko se može skinut, a stvarno bi htio probat. i btw, ova igara s pingvinom i zecom od ovog, su, blagorečeno, koma... gm može puno bolje!!!
kamo da stavi ako ne na rapidshare?
Box.net
Ovako...znam odlično sa game makerom, i ako nekome treba pomoć neka mi se javi.. ali sada meni treba pomoć, da li netko zna raditi fps ili tps? to mi treba.
Hvala
Zanima me kako napravit neku jednostavnu 2D igru, znam neke osnove u C#, a C znam dobro!
Pa odaberi neki API za igre(SDL,Allegro,SFML)...
Znam da je za C# xna,a za C valjda SDL,Allegro i SFML(ftw!)... ;)
Ovako...znam odlično sa game makerom, i ako nekome treba pomoć neka mi se javi
Treba meni oko neceg ali imas li msn ili xf da se dog detaljno
bok ljudi imam jedno pitanje
koristim fps creator
i sada mene zanima kako da stavim
neke misije da se predje level
ili npr vidio sam na u tubu da
neki lik napravio u fps creator
da kada dodjes do nekog mjesta
da se pokaze ko papiris i pise ti
nesto
i sada mene zanima kako da i ja to napravim
ako netko zna molim vas odgovorite
evo sad za naše obožavatelje link za tamnicu :
http://www.2shared.com/file/12769964/bb644140/INSTALACIJA.html
igrajte na windowsima xp i prije ne na visti!
evo sad za naše obožavatelje link za tamnicu :
http://www.2shared.com/file/12769964/bb644140/INSTALACIJA.html
igrajte na windowsima xp i prije ne na visti!
Također nemojte igrat na Win 7...-.-
no dajte što mislite o tamnici?
Evo ja mislim da je dobra igra,stvarno mi se sviđa pogotovo ono kao da igram se igram u CMD-u koji je u Fullscreen-u...Samo naprijed... (:
no dajte što mislite o tamnici?
Mislim da je dobar pocetak, samo ona glazba je malo iritantna. Jesi li kada igrao ADOM? To ti je super primjerak odlicne rougelike (tako se zove zanr toga sto ti radis) igre.
Ako nisi, odigraj malo. Mozda dobijes par ideja.
Uz dužno poštovanje : "Znam ja dobro koji žanr igara ja radim!"
Nemoj se odmah ljutiti, samo pokusavam pomoci.
Ja bih najvise postovao onog ko bi napravio onako legendarnu i humorističnu arkadnu igru kao Crash Bandicoot.xD
A sto se tice drugih zanrova jedan RPG bi mi dobro sjeo jer trenutno mi fali kvalitetnih naslova u mom omiljenom zanru.
BIlo bi fantasticno da bi radila na x64 i da se netreba pokretati u XP compability modeu.
Zna li netko gdje mogu naći tutorijale za napraviti neku jednostavnu 3D igru ( samo da mi se 3D objekat koji napravim, npr. u 3ds Maxu prikaže na ekranu) koristeći VB 2008 i DirectX 9.0 ?
Pa ja mislim da bi za to najlakše bilo koristiti Unity 3D...A tutorijale imaš na youtubeu!
Pozdrav ljudi.
Evo da se i ja uključim.
Svima preporučujem da se ostave gamemakera i krenu programirati svoje igre. U Pythonu to uopće nije teško i ima odličnih tutoriala za to.
Evo da pomognem onima koji počinju napravio sam nekakvu kvazi-igru s Pythonom i Pygame-om (Zapravo to nije igra već sam napravio lika koji se kreće). LINK
U kod sam ubacio mnogo komentara tako da bi mogao bilo tko skužiti.
Za pokretanje ovoga trebate python + pygame .
Jednostavne tutove za python nađite ovdje.
Video tutoriale za osnove Pygame-a nađite
.
EDIT: Upravlja se strelicama a izlazi slovom x.
no dajte malo više kommajte o tamnici...