ATMEL AT90S8515 programiranje

poruka: 3
|
čitano: 1.164
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Dali netko moze pomoci , imam jedan projekt kontrolera VF oscilatora sa DDS VFO-om a mikrokontroler je AT90S8515 imam i asm i hex file za njega ali kad hocu upisati offset frekvenciju (sad je 10,7MHz a zelio bi da je 9,00MHz) a dozvoli ju mijenjati unutar menia i vanjskim tasterima ali kad uredjaj iskljucim nije memoriran taj podatak kako da ostane trajno upisan u memoriji AT90S8515. Ako ima netko ko bi mogao rijesiti moj problem molim za pomoc.

Moze odgovor i na mail: joe9a2qp@gmail.com

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Lijep pozdrav!!!

Nadam se da se nećete ljutiti jer moj problem nije vezan direktno za ovaj mikroupravljač nego za ATMEL 89S8253.
Dakle za završni rad imam mikroupravljače i to rad u asembleru i došao sam do problema, naime moram uspostaviti komunikaciju sa 4-bitnim LCD-om pa bih molio pomoć nekoga iskusnog programera koji mi može pomoći oko inicijalizacije i pisanja nekoliko jednostavnih programa npr. ispisivanja riječi za početak, samo da vidim na koji način to funkcionira. Koristim Bascon-ov asembler zato što on ima jako dobar simulator, gdje se onda taj program može i vidjeti na LCD-u, jer kod kuće nemam testnu ploću, nego samo u školi.

Ako netko slučajno pozna nekoga programera koji se bavi mikroupravljačima, molio bih da me dovede u kontakt sa njime...

Puno Vam hvala!!!!!!!!!!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: ATMEL AT90S8515 programiranje

Rudolf1320, imas PM pa napisi sto ti konkretno triba, kakvi programi, itd. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice