up
up
Da su cijene zanimljive otišlo bi to već odavno.
Koja ti je zanimljiva cijena, reci pa možda prilaogodim cijene.
Koja ti je zanimljiva cijena, reci pa možda prilaogodim cijene.
Ja nisam kupac, samo komentiram.
Ali npr. ti prodaješ 3070ti koja je kopala za 320€. Znači, kupim karticu, nove ventilatore i padove i ispadne me sigurno 370€. I još moram trošiti vrijeme na kupovinu toga i mijenjati sam.
Na njuškalu 3070ti koje nisu kopale 340-350€ (naravno treba prvo provjeriti da li stvarno nije kopala itd)... Vidiš da se ne isplati.
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Ja sam kupio par stvari od kolege, sve izgleda super očuvano. Ne planiram mijenjati padove i ventove na 3070ti. Po meni za te pare, dobra kupnja.
Ne branim nikog samo bi zelio napomenuti da je on barem rekao kao covjek da je kopano s tim grafickama pa znas da trebas/hoces promijeniti padove i pastu.
Mogao je ko p**** prodavat jednu po jednu i govorit da je igrao samo tetris.
Tako da niti na njuskalu ne znas sto kupujes u vecini slucajeva.
Padove i pastu promjenim sam svakome tko hoce kupit grafu ukoliko temperatura ide preko 70ak stupnjeva pod full loadom. Tko hoce kupit ce, tko neće široko mu polje.
Naravno da uvijek ima i jeftinijih i boljih i lošijih na svakome je da sam prosudi da li to njemu vrijedi tih para ili ne.
Uzeo jednu manli 3080ti od kolege, jos se malo dogovorili oko cijene. isprobali furmark, temperature nisu isle preko 75 C na 55% fanova. sad radi u mom kompu ko vurica i to na 650W napajanju. konkretno moja kartica nije bila otvarana, ali je rekao kolega da se mozemo dogovoriti za promjenu padova i paste ako bude bilo potrebno. s obzirom na viđeno neće je ni biti...svaka preporuka
jos da nadem neki software za rgb osvjetljenje na kartici, da uskladim s ostatkom kompa i bit ce super. (ak netko ima saznanja nek napise -> turboengine od manlia, ali nije najsretnije rješenje)
Jesam, i mogu rec da nije neka velika razlika. Prepoznaje graficku i tastaturu, ali ne i maticnu. Nije ni bitno previse, bitno je da su fpsi zakucani😁
Jesam, i mogu rec da nije neka velika razlika. Prepoznaje graficku i tastaturu, ali ne i maticnu. Nije ni bitno previse, bitno je da su fpsi zakucani😁
"jos da nadem neki software za rgb osvjetljenje na kartici, da uskladim s ostatkom kompa i bit ce super. "
Znaci problem smo rijesili, ovak si se samo posro po meni.
"jos da nadem neki software za rgb osvjetljenje na kartici, da uskladim s ostatkom kompa i bit ce super. "
Znaci problem smo rijesili, ovak si se samo posro po meni.
Ne znam u cemu je tocno problem jer sam to napisao u osvrtu na karticu prije nego si mi ti odgovorio za Openrgb, koji sam btw instalirao i prije nego si mi ti predložio, i kako sam nakdnadno napisao nije rijesio problematiku.
Nije mi bila intencija "posrati" se po ikome. U svakom slucaju hvala na prijedlogu.
Pozdrav,
Sve grafe otišle odavno, ostali još samo frameovi + napajanja od 1600-1800W, riseri fanovi koji se vide na slikama.
Imam i ne korištenih risera, pcie kablova, dodataka za fanove, serverskih napajanja od 1200W itd.
Svaki frame stane po 8+ kartica ovsno o debljini kartica i koliko zgusnuto ih želite imati.
Svaki frame ima pripremljene rupe za PSU i postolja za matičnu.
Ukoliko je netko zainteresiran neka se javi.
Može popis modela napajanja i cijene?
Kolega jeste li ćorav??
Piše mu da je neaktivan, što znači da ga nema na forumu, ovaj oglas je out of date ionako
Kolega jeste li ćorav??
Piše mu da je neaktivan, što znači da ga nema na forumu, ovaj oglas je out of date ionako
Ne biti bezobrazan! Ovaj forum je ionako polumrtav, tako da chill. Plus lik se ulogirao na svoj account dva dana poslije te poruke, tako da ne vidim problema.
A ko si pak ti , kakav bezobrazan, ne vidiš smajlija?!