Proc stalno 30% load i u pozadini helpp

poruka: 12
|
čitano: 1.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Proc mi je stalno na 30% load i u pozadini i zna me izbacit iz igre npr. cod4 im,am lock 250 fps odjednom padne na 20 i izbaci me iz igre

0 0 hvala 0
17 godina

Pogledaj procese u task manageru. Poredaj ih po zauzeću procesora, onaj koji najviše opterećuje procesor ti je krivac.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
moderator
RE: Proc stalno 30% load i u pozadini helpp

e jesi nam objasnio svaka čast

TROLLBUSTER /// ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
neaktivan

samo uključi show processes from all users u task m,ako nisi

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kresho kaže...

Proc mi je stalno na 30% load i u pozadini i zna me izbacit iz igre npr. cod4 im,am lock 250 fps odjednom padne na 20 i izbaci me iz igre

Stavi nam sliku procesa iz task managera, ako ne znas sta je koji proces. 

14 godina

Nezz ni ja otvorio sam task i nista ne zauzmima tolko puno ali igre mi se crashaju fps mi dropa to mozda zbog grafe ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.12.2010 22:45 (Kresho).

0 0 hvala 0
15 godina

ja isto imam problem s tim, kad sam resetiro windowse, jedna igrica mi je radila bez stekanje bez iceg, a sad nakon 3 mjeseca me zaje*ava i steka, da cu vam print screen sta radi u pozadini, ako to moze pomoc da mi vise ne steka. I da mi preporucite koji program da ugasim prilikom igranja

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

taj avast ti je rupa da nemaš možda virusa,probaj skenirati sa http://www.malwarebytes.org/

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
15 godina
win4crazzy kaže...

ja isto imam problem s tim, kad sam resetiro windowse, jedna igrica mi je radila bez stekanje bez iceg, a sad nakon 3 mjeseca me zaje*ava i steka, da cu vam print screen sta radi u pozadini, ako to moze pomoc da mi vise ne steka. I da mi preporucite koji program da ugasim prilikom igranja

Stavi kvačicu na Show processes from all users i onda stavi screenshot.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina

nema virus proskeniro neki dan, znaci da brisem avast, aj preporuci neki dobar al da je kako bi reko gamming

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ako nemaš virusa nemoj mjenjati av,

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.1.2011 22:32 (blackalbum).
15 godina

a zasto mi onda igra steka nekuzim dok sam imo aviru nije toliko a s avastom ludim

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice