PI-AM3RS760G maticna ploca

poruka: 6
|
čitano: 2.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Da li se na ovoj sapphire 760G ploci PI-AM3RS760G moze otkljucat athlon II x3 455? ovo pitam iz razloga sto mogu povoljno uzet plocu, al mi je jedan covjek rekao da kad je na ovoj ploci pokusao otkljucat Athlon II x3 jednostavno ploca je crkla kaze ploca ima ACC al podrzava procesore do 95w a athlon kad se otkljuca prelazi 95w, (postoji mogucnost da je ploca losa za otkljucavanje jer zaista podrzava procesore do 95w)

http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=299&lid=1

Vase misljenje imali iko iskustva sa otkljucavanjem Athlona II x3 455 na plocama koje podrzavaju procesore do max 95w

0 Athlon otkljucat na ploci 95w
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: PI-AM3RS760G maticna ploca

Ako ima Advanced Clock Calibration, onda može, ako CPU ima ispravne jezgre.

From all the things I lost, I miss my mind the most...
13 godina
neaktivan

Ima ACC al podrzava procesore do 95w, sto znaci da ne podrzava phenom II x4 od 125w, a ovaj athlon II x3 455 ako bi se mogao otkljucat(naravno sve zavisi od procesora) mozda trosi vise od 125w jeli iko imao slicno iskustvo sa otkljucavanjem na ovim slabijim plocam sto podrzavaju 95w procesore?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Ma nema ti to baš neke veze, nemoj OC-ati i nemaš frke. Dobro ga ohladi (CPU) i ploču (VRM) i nemaš problema.

13 godina
neaktivan

Ma ne bi ga ocao kad bi ga otkljucao ne bi bilo potrebe, samo nesto sam sumnjiv. Imam priliku da uzmem plocu i procesor za pristojne novce pa zato i pitam, najprije sam razmisljao o G620 ili G530 u kombinaciji sa h61 plocom al ispala mi je ova ponuda pristupacna al malo se razbijam radi ove ploce.

Sta mislis jeli mi bolji ovaj athlon II x3 455 i ne otkljucan od Pentiuma G620, znaci procesori na def bez otkljucavanja bez Oc-a?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.3.2012 19:36 (goldi).
15 godina
protjeran

G620

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice