Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.699.440
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Jel zna netko jel stanu ovi cooleri u antec vsk-4000e kuciste:CM Hyper T4, CM Hyper 212 EVO, CM Hyper 412S? Od maticne do bocne stranice kucista ima nesto malo vise od 16 cm. Spire Coolgate 2011 i CM Gemin II M4 znam da stanu, samo koliko su dobri za oc?

Edit:Post je mozda trebao u temu CPU Hladnjaci P&O ali nek bude sad tu da ne postam i tamo... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.11.2013 5:49 (HalaMadrid).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

moze 2-3 prijedloga za cooler do 300kn max za amd fx 8320 da more gurati na 4.5GHz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koji CPU cooler kupiti?
tiho2606 kaže...

moze 2-3 prijedloga za cooler do 300kn max za amd fx 8320 da more gurati na 4.5GHz?

CM Hyper 212 EVO

CM Hyper 412S

Arctic Freezer A30

Music As A Weapon !!
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav, može preporuka coolera za Phenom II X4 975 BE..matična asrock 770de+, zaista se ne razumijem u coolere (nisam fan fanova moglo bi se reći), 

Planiram umjereni OC, razina buke kod stock coolera je nepodnošljiva, tako da nebi bilo zgorega da nije jako bučan, cijena 200-350 kn recimo, okvirno...nije problem ići do 350ak kuna ako se radi o kvalitetnom cooleru...

okrad1337
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.11.2013 15:39 (Sir Vidara the XVII).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tiho2606 kaže...

Eto več su ti preporučili tri CPU hladnjaka na izbor jel pa nema frke.No ako misliš da ti po visini CPU hladnjak sa 12cm ventilatorom, baš i ne stane u kučište onda izaberi "Spire Coolagate 2011" i nema problema.Cool

http://www.bug.hr/forum/topic/procesori-mbo/koji-cpu-cooler-kupiti/122115.aspx?page=56&jumpto=3087641&sort=asc&view=flat

Sir Vidara the XVII kaže...

Pozdrav, može preporuka coolera za Phenom II X4 975 BE..matična asrock 770de+, zaista se ne razumijem u coolere (nisam fan fanova moglo bi se reći), 

Planiram umjereni OC, razina buke kod stock coolera je nepodnošljiva, tako da nebi bilo zgorega da nije jako bučan, cijena 200-350 kn recimo, okvirno...nije problem ići do 350ak kuna ako se radi o kvalitetnom cooleru...

Opet isto kao šta sam spomenul i ranije u gornjem citatu i to je to.{#}

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
14 godina
odjavljen
Koji CPU cooler kupiti?

Kratko i jasno:

Koji ultra-silent fan za Coolermaster Hyper 212 EVO u push-pull?

Mislio sam Gentle Typhoon 1150RPM.

Hvala...

0 0 hvala 0
15 godina
Deawood kaže...

Kratko i jasno:

Koji ultra-silent fan za Coolermaster Hyper 212 EVO u push-pull?

Mislio sam Gentle Typhoon 1150RPM.

Hvala...

Si gledao Fractal Silent series R2 120mm ?

Evo jedan opsezan review :

http://dvtests.com/?p=11085

Music As A Weapon !!
14 godina
odjavljen
Haf932 kaže...
Deawood kaže...

Imam ih na kućištu (140mm) i nisu nešto, jako slab protok zraka iako jesu tihi, ali već na 7v se mogu čuti...

Pod slab protok zraka mislim na to kad staviš ruku na njih (na grill točnije), 5v, jedva da osjetiš zrak.

Razmišljam i o http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=CO-9050008-WW

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.11.2013 0:04 (Deawood).
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

preporuka am3+ hladnjak do 400kn isključivo u linksa?

http://www.youtube.com/iiknezii
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Knez1950 kaže...

preporuka am3+ hladnjak do 400kn isključivo u linksa?

Scythe Ashura , Scythe Mugen 4 , Scythe Mugen 4 PCGH Edition !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Možete li mi preporučiti što tiši hladnjak visine do 11.5cm za am3+ fx6300 ?

0 0 hvala 0
14 godina
Staromodan kaže...

Možete li mi preporučiti što tiši hladnjak visine do 11.5cm za am3+ fx6300 ?

Koliko krznaša?

Strm
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Do oko 300kn.

Može nekoliko prijedloga, pa bih odabrao onaj koji se bolje uklapa u kućište.

0 0 hvala 0
14 godina
Staromodan kaže...

Do oko 300kn.

Može nekoliko prijedloga, pa bih odabrao onaj koji se bolje uklapa u kućište.

Koje kučište imaš i kako si mjerio visinu?

Strm
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Desktop netvista.

Nisam dobro izmjerio, treba biti još niži.

Nekako mi samurai zz izgleda kao najbolji izbor, uspoređujući jednostavnost ugradnje, hlađenje i buku.

Kakva su vaša iskustva?

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 18:01 (Staromodan).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Hitno mi treba odgovor jer upravo naručujem stvari iz portia, naručujem OVAJ cooler i vidim da mogu ići 2 ventilatora na njega, pa me zanima dali mi se isplati kupovati još jedan vent ili ne. Ako da, molim preporuku sa ovog linka.

Btw kupujem i OVU termalnu pastu, isto tako, dali se uopće uzimati pastu jer ju već dobijem na cooleru 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nemas potrebe za drugim ventom ( za tu cifru koju bi dao za vent , uzmes jači hladnjak ), a pastu ces dobiti s hladnjakom ! Eventualno ju mozes uzeti da imas u rezervi , jer nije skupa !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav!

jel mi možete molim Vas reći dali bi ovaj cooler išao na ove matične

Thermaltake frio advanced

970 extreme 3 ili m5a97 r2.0

Muči me to kaj taj cooler ima dva 4 pinska ventilatora, a čini mi se da te matične ima samo jedan 4 pinski cpu cooler utor

pa kako onda to sve spojit ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Da , taj hladnjak bi isao na te maticne !

Sramota za TT da nisu mogli ubaciti neki 4 pinski splitter za ventove ! Bas gledam za 970 extreme3 , ona ima 2 CPU konektora ( od kojih je jedan 4-pin , a jedan 3-pin ) i ima jos i 3 konektora za druge ventove ( npr. od kucista ) od kojih je jedan 4-pin , pa mozes u njega ukopcat drugi vent od Fria !

Isto vrijedi i za ovu drugu plocu koju si stavio !

Music As A Weapon !!
12 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Iimam ovaj kuler http://www.google.de/imgres?sa=X&rlz=1C2GTPM_enDE558DE558&biw=1600&bih=798&tbm=isch&tbnid=0QSLhiFYL4ZVXM:&imgrefurl=http://www.hartware.de/news_53285.html&docid=k_uQYl-bTcwQzM&imgurl=http://www.hartware.de/media/news/53000/53285_1b.jpg&w=800&h=800&ei=PdGXUsfsIIzGswbMj4CwCQ&zoom=1&iact=hc&vpx=1244&vpy=114&dur=951&hovh=225&hovw=225&tx=96&ty=109&page=1&tbnh=140&tbnw=139&start=0&ndsp=34&ved=1t:429,r:23,s:0,i:163

sa jednim ventilatorom,kada bi mu stavio nazada jos jedan kolika bi bila razlika,nameravam sada da uzmem fx 8350 da ga kloknme sa ovim cpu kulerom na 4,4 hoce biti neke razlike ako mu stavim pozadi jos jedan ventilator inace kuciste je iz potpisa storm stryker..?

HAF tebe cekam{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 0:31 (cardadule).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Mislim da i nebi bilo velike razlike , pogotovo sto je sam hladnjak dosta uzak , pa ga i jedan vent dovoljno hladi !  A gle , ak imas vent viska , slobodno testiraj , pa ces vidjet sam kolika je razlika u temp. ! 

Music As A Weapon !!
11 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Treba mi hitan odgovor, frend mi nudi http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-type-a.html cooler, zanima me oce li bit ok i pobogu bolji od stock coolera na mom Phenom II X4 965 Black Edition 3.4ghz, am3 maticna... Ovaj stock je loud as fu*k

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
D3lBoy kaže...

Treba mi hitan odgovor, frend mi nudi http://www.scythe-eu.com/en/products/cpu-cooler/katana-3-type-a.html cooler, zanima me oce li bit ok i pobogu bolji od stock coolera na mom Phenom II X4 965 Black Edition 3.4ghz, am3 maticna... Ovaj stock je loud as fu*k

Ako nemisliš clockati bit će dobar ;)

Strm
11 godina
neaktivan

Tnx, zasad nemam neku potrebu za clockanjem, a jel bi ga mogao clockati npr. na 3.6ghz ? trenutno na idleu i stock cooleru je 31c, ali dok igram bf3 mp bude 50c, ali vidio sam da dosta njih na idleu sa tim procom imaju 45c, pa razmisljam ako stavim taj cooler mozda jednom dizat na 3,6 jer sam vidjao da su ga dizali sa boljim coolerom na 4ghz... Oprostite ak sam malo izretardiro post al znate sta mislim :D

14 godina
D3lBoy kaže...

Tnx, zasad nemam neku potrebu za clockanjem, a jel bi ga mogao clockati npr. na 3.6ghz ? trenutno na idleu i stock cooleru je 31c, ali dok igram bf3 mp bude 50c, ali vidio sam da dosta njih na idleu sa tim procom imaju 45c, pa razmisljam ako stavim taj cooler mozda jednom dizat na 3,6 jer sam vidjao da su ga dizali sa boljim coolerom na 4ghz... Oprostite ak sam malo izretardiro post al znate sta mislim :D

Čuj,do 3.6 če ići,ti ga diži doklegod nebude u loadu prelazio 85C

Strm
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Ici ce ali uz poprilicnu buku.

0 0 hvala 0
14 godina
BlueMax kaže...

Ici ce ali uz poprilicnu buku.

Ali ta buka naspram stock cooler nije ništa

Strm
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Moze preporuka za cooler do 200-220kn?Imam amd x2 phenom 555 3.2ghz,mislim unlock jezgre i mozda malo clockat.Hvala.Trebam cooler.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Chosenone1 kaže...

Moze preporuka za cooler do 200-220kn?Imam amd x2 phenom 555 3.2ghz,mislim unlock jezgre i mozda malo clockat.Hvala.Trebam cooler.

Mislim da bi Freezer 13 ucinio posao,pogledaj u linksu kod njih je bio na akciji za 180Kn a ja sam ga platio prije 2mj. 250Kn

Strm
17 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Nisam dugo bio ovdje. Jel NH-D14 još aktualan ili je izašlo neš bolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice