Intel-AMD zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 1.457
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Intel-AMD

Zanima me jedno vječito pitanje . Koji je proizvođač procesora bolji - Intel ili AMD . Kolka je razlika među procesorima tih proizvođača koji se nalaze u istom cjenovnom rangu , koji je bolji za običnog korisnika koji ne koristi napredne programe . U BUGu testiraju procesore na profesionalnim programima , a ne na onima koje prosječni korisnik koristi ( možda i neki malo iznad prosjeka ) . Molim vas da kažete vaša osobna iskustva sa procesorima od Intela ili AMD-a . Molim Vas da i kojega predložite koji se vama svidio i koji vam je dobro i dugo služio . 

emerik
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Intel-AMD
emerik kaže...

Zanima me jedno vječito pitanje . Koji je proizvođač procesora bolji - Intel ili AMD . Kolka je razlika među procesorima tih proizvođača koji se nalaze u istom cjenovnom rangu , koji je bolji za običnog korisnika koji ne koristi napredne programe . U BUGu testiraju procesore na profesionalnim programima , a ne na onima koje prosječni korisnik koristi ( možda i neki malo iznad prosjeka ) . Molim vas da kažete vaša osobna iskustva sa procesorima od Intela ili AMD-a . Molim Vas da i kojega predložite koji se vama svidio i koji vam je dobro i dugo služio . 

joj čemu ova tema... svi znamo da amd bolji po cijeni jer se za isto para dobie puno bolji proizvod, dok je intel bolji po performansama i trenutno njihov i7 je najbolji proizvod na tržištu dostupan običnim smrtnicima....
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P
16 godina
neaktivan
RE: Intel-AMD

Za malene novce možeš dobiti najboljeg AMD, a možeš ga klokat do besvjesti sa hladnjakom od 15,00kn

Procesor: AMD Athlon 64 X2 4200+ Matična: MSI K9N Neo V2 Grafička kartica: MSI Nvidia 8400GS 512MB RAM: 2GB HDD: Maxtor 160GB Monitor: Philips 190CW Kućište: Coolmaster OS: Windows Vista Ultimate SP1
17 godina
neaktivan
Intel-AMD

Treba uvesti pravilo da se zabrane ovakve teme! Vec imas nekoliko temi gdje u se ljudi krvnicki posvadali u vezi ovakve teme i ti sada otvaras novu! Imas search sa desne strane gore, nauci ga koristit ako zelis citati stranice i stranice teksta sto su ljudi napisali o tome!

Nemoj piti ljudima zivce!

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Intel-AMD

Jel' ovo neko namerno priprema flame-fest ili šta?!

Da na trenutak shvatim pitanje ozbiljno, ne znam šta tačno imaš na umu kada kažeš da te zanimaju performanse u "neprofesionalnim" aplikacijama? Prosto se testiraju performanse u zahtevnim aplikacijama, a među njima često i igrama, kao i u radu sa RAR ili ZIP arhivama i raznim drugim manje ili više svakodnevnim primenama. A za Word, Winamp, Firefox i Nero je dobar i Atom. No ako imaš neki konkretan predlog, možda Bug proširi svoju bateriju testova.

Moj PC  
0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice