Zanima me jedno vječito pitanje . Koji je proizvođač procesora bolji - Intel ili AMD . Kolka je razlika među procesorima tih proizvođača koji se nalaze u istom cjenovnom rangu , koji je bolji za običnog korisnika koji ne koristi napredne programe . U BUGu testiraju procesore na profesionalnim programima , a ne na onima koje prosječni korisnik koristi ( možda i neki malo iznad prosjeka ) . Molim vas da kažete vaša osobna iskustva sa procesorima od Intela ili AMD-a . Molim Vas da i kojega predložite koji se vama svidio i koji vam je dobro i dugo služio .
Intel-AMD
- poruka: 5
- |
- čitano: 1.457
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me jedno vječito pitanje . Koji je proizvođač procesora bolji - Intel ili AMD . Kolka je razlika među procesorima tih proizvođača koji se nalaze u istom cjenovnom rangu , koji je bolji za običnog korisnika koji ne koristi napredne programe . U BUGu testiraju procesore na profesionalnim programima , a ne na onima koje prosječni korisnik koristi ( možda i neki malo iznad prosjeka ) . Molim vas da kažete vaša osobna iskustva sa procesorima od Intela ili AMD-a . Molim Vas da i kojega predložite koji se vama svidio i koji vam je dobro i dugo služio .
Za malene novce možeš dobiti najboljeg AMD, a možeš ga klokat do besvjesti sa hladnjakom od 15,00kn
Treba uvesti pravilo da se zabrane ovakve teme! Vec imas nekoliko temi gdje u se ljudi krvnicki posvadali u vezi ovakve teme i ti sada otvaras novu! Imas search sa desne strane gore, nauci ga koristit ako zelis citati stranice i stranice teksta sto su ljudi napisali o tome!
Nemoj piti ljudima zivce!
Jel' ovo neko namerno priprema flame-fest ili šta?!
Da na trenutak shvatim pitanje ozbiljno, ne znam šta tačno imaš na umu kada kažeš da te zanimaju performanse u "neprofesionalnim" aplikacijama? Prosto se testiraju performanse u zahtevnim aplikacijama, a među njima često i igrama, kao i u radu sa RAR ili ZIP arhivama i raznim drugim manje ili više svakodnevnim primenama. A za Word, Winamp, Firefox i Nero je dobar i Atom. No ako imaš neki konkretan predlog, možda Bug proširi svoju bateriju testova.