Intel 4 jezgreni

poruka: 14
|
čitano: 4.444
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Intel 4 jezgre

Koji je trenutno najbolji Intelov 4 jezgreni procesor do 2000 kn, usput navedite matičnu za taj procesor do 800 kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 15:33 (qwe_3).

0 0 hvala 0
17 godina
Intel 4 jezgreni

AMD Phenom II x6 1100T i neka AsRock ploča s 890 čipsetom koja je i punog ATX formata.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
1 11 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Intel 4 jezgreni
191x7 kaže...

AMD Phenom II x6 1100T i neka AsRock ploča s 890 čipsetom koja je i punog ATX formata.

Nisam znao da je to Intelov proc.

EDIT: Intel Core i5-2500K 3.3GHz

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.2.2011 15:40 (xxCROsainTxx).
15 godina
neaktivan

inače piše intelov procesor, ali nema veze hvala na prijedlogu!

16 godina
Čekaj idući tjedan, vraćaju se SB procesori nove revizije (bez problema na chipsetu) i matične, pa uzmi i5 2500K i http://www.protis.hr/products/details/asrock-p55-p67-pro3--intel-p67-atx-4xddr3-2133mhz/39879
Obavezno posjeti : www.l2-semper-fidelis.com/catchem.php?id=38769
15 godina
Mitch kaže...
Čekaj idući tjedan, vraćaju se SB procesori nove revizije ...

Da , ali stižu u trgovine za dva mjeseca.

17 godina
Intel 4 jezgreni

Stavio sam Phenom II x6 jer tvrdim da je isplativija solucija nego ijedan Intel i5 ili i7 s 4 jezgre.

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na HVALA; kao znak zahvalnosti. Hvala.
Moj PC  
1 5 hvala 0
16 godina
maks-rs kaže...
Mitch kaže...

Nepiši gluposti : http://www.bug.hr/vijesti/ispravljeni-cougar-point-ponedjeljka/106746.aspx
16 godina
191x7 kaže...

Stavio sam Phenom II x6 jer tvrdim da je isplativija solucija nego ijedan Intel i5 ili i7 s 4 jezgre.

Nije, phenom sa x6 jezgri na 3.3 ima sporije performanse nego intel s 4 ako opterećujemo sve jezgre i koristimo ih.

15 godina

Šta misliš koliko proizvođačima treba da zaleme i istestiraju novi čip i isporuče ploče na tržište?

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
maks-rs kaže...
Mitch kaže...

Nepiši gluposti : http://www.bug.hr/vijesti/ispravljeni-cougar-point-ponedjeljka/106746.aspx

Ne pise gluposti: Krajnji korisnici nove ploče za procesore Sandy Bridge u prodaji mogu očekivati ipak nešto kasnije – veća dostupnost očekuje se tek u travnju.

16 godina
Pričamo o procesorima, a matične će biti u većoj dostupnosti početkom travnja, ali u manjoj od kraja mjeseca.
15 godina
Intel 4 jezgreni

Ploča  i procesor  ispod 2800 Kn.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Isuse, kako ti kompliciraš... ako je čovjek postavio pitanje, onda odgovori na njega kako spada ili nemoj uopce odgovarat. Nitko nije trazio tvoje subjektivno misljenje. To je isto kao da te recimo netko pošalje u ducan po kruh i ti kupiš burek i kazes, kupio sam ti burek je je meni finiji... LOL

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice