AsRock 870Extreme3 R2.0

poruka: 12
|
čitano: 1.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
AsRock 870Extreme3 R2.0

Jel ima tko navedenu ploču, ili također AsRock 870Extreme3 verziju ? Imam velikih problema sa pločom a jučer je kupio. Komp neć da posta i kad ga upalim nakon toga nemogu ga ugasit sa tipkom nego moram ugasit napajanje. Jeli se tko susreo sa sličnim problemom kod te ploče i jeli riješio ga ? Probao clear CMOS, probao drugi RAM, zasad ništa nepomaže. Ako neriješim do sutra, nosim je nazad u Links

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AsRock 870Extreme3 R2.0

ah taj asrock.. :) probaj mjenjat bios na stariji 

AMD FANOBY
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
protjeran
AsRock 870Extreme3 R2.0

Mislim da postoji velika šansa da češ ju vratit, a i btw: probaj RAID polje napravit, mislim da ce te stalno zezat, bar tako citam na OverClock.NET

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
AsRock 870Extreme3 R2.0

A možda nije ploča kriva (isprike svima koji ne vole ASRock), probaj još jednom sve pospajat, možda nešto nisi uštekao ili ti se odštekalo, ili ti možda neki kabal ne valja, uglavnom, i meni se često dešavaju ovakve stvari, samo laganica i ponovo složi, možda proradi!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
AsRock 870Extreme3 R2.0

IVSA: zašto  TD,zato jer sam prenio istinutu riječ ?,  nevolim asrock a imam 2 njihovep ploče?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AsRock 870Extreme3 R2.0

Imam ja obicnu verziju... Nikakvih problema sa njom. Inace, probaj se malo sa verzijama biosa igrat...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: AsRock 870Extreme3 R2.0
Kako da se igram sa BIOS-om kad nemogu postat uopće ?? Inače, ploča je vraćena jučer i zamjenit ću je za ovu GIGABYTE GA-970A-UD3.
15 godina
AsRock 870Extreme3 R2.0

Ma to je najbolje...

0 0 hvala 0
14 godina

{#}, vidjet će mo sutra, valjda Gigabyte neće pravit probleme.

16 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

IVSA: zašto  TD,zato jer sam prenio istinutu riječ ?,  nevolim asrock a imam 2 njihovep ploče?

A eto, ja se ne slažem, ja sam imao ASRock 890GX Extreme 3 i ima samo riječi hvale!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
16 godina
Ivsa kaže...
Bulldozer kaže...

A eto, ja se ne slažem, ja sam imao ASRock 890GX Extreme 3 i ima samo riječi hvale!?

Zar ti nisi imao neke probleme s memorijom? možda sam te zamjenio.. ugl a zašto si sad prešao na Gigabyte?

AMD FANOBY
16 godina
neaktivan
bik kaže...
Ivsa kaže...
Bulldozer kaže...

Zar ti nisi imao neke probleme s memorijom? možda sam te zamjenio.. ugl a zašto si sad prešao na Gigabyte?

Moguće da jesam ja al mislim da nisam otvarao nikakve teme, uglavnom, imao sam problema zato što sam imao dvije pločice različitih frekvencija i latencija, sa jednom pločicom je radila ko satić, a sad sam na Gigabyte-u zbog AM3+ i naravno, zato što je najisplativija ploča u svom rangu!?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice