Jel ima tko navedenu ploču, ili također AsRock 870Extreme3 verziju ? Imam velikih problema sa pločom a jučer je kupio. Komp neć da posta i kad ga upalim nakon toga nemogu ga ugasit sa tipkom nego moram ugasit napajanje. Jeli se tko susreo sa sličnim problemom kod te ploče i jeli riješio ga ? Probao clear CMOS, probao drugi RAM, zasad ništa nepomaže. Ako neriješim do sutra, nosim je nazad u Links
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ah taj asrock.. :) probaj mjenjat bios na stariji
Mislim da postoji velika šansa da češ ju vratit, a i btw: probaj RAID polje napravit, mislim da ce te stalno zezat, bar tako citam na OverClock.NET
A možda nije ploča kriva (isprike svima koji ne vole ASRock), probaj još jednom sve pospajat, možda nešto nisi uštekao ili ti se odštekalo, ili ti možda neki kabal ne valja, uglavnom, i meni se često dešavaju ovakve stvari, samo laganica i ponovo složi, možda proradi!?
IVSA: zašto TD,zato jer sam prenio istinutu riječ ?, nevolim asrock a imam 2 njihovep ploče?
Imam ja obicnu verziju... Nikakvih problema sa njom. Inace, probaj se malo sa verzijama biosa igrat...
Ma to je najbolje...
, vidjet će mo sutra, valjda Gigabyte neće pravit probleme.
IVSA: zašto TD,zato jer sam prenio istinutu riječ ?, nevolim asrock a imam 2 njihovep ploče?
A eto, ja se ne slažem, ja sam imao ASRock 890GX Extreme 3 i ima samo riječi hvale!?
A eto, ja se ne slažem, ja sam imao ASRock 890GX Extreme 3 i ima samo riječi hvale!?
Zar ti nisi imao neke probleme s memorijom? možda sam te zamjenio.. ugl a zašto si sad prešao na Gigabyte?
Zar ti nisi imao neke probleme s memorijom? možda sam te zamjenio.. ugl a zašto si sad prešao na Gigabyte?
Moguće da jesam ja al mislim da nisam otvarao nikakve teme, uglavnom, imao sam problema zato što sam imao dvije pločice različitih frekvencija i latencija, sa jednom pločicom je radila ko satić, a sad sam na Gigabyte-u zbog AM3+ i naravno, zato što je najisplativija ploča u svom rangu!?