koja je po vama najbolja grafička za laptop koja se može kod nas kupiti? Mislim prvenstveno za igrice. Vidio sam da dosta skupljih i boljih laptopa ima u sebi Nvidia 8600GT sa 512MB, kakva je ona za igrice? Ima li boljih u ponudi kod nas od te?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koliko sam ja vidio 8600M gt sli je najjaca, ima je toshiba x200-21k i x200-23g
Ovdje imas usporedbu grafickih kartica pa mozes pogledati kako koja stoji u svojoj klasi
http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html
Najjača grafička kod nas u ponudi za laptop je GeForce 8800 M, ali ju je moguće naći samo na rijetkim modelima.
GeForce 8600 M (ili po novom nazivu 9500 M) ima 128 bitnu memorijsku propusnost a 8800 M 256 bitnu pa osim takta to im je najveća razlika.
Najjača grafička kod nas u ponudi za laptop je GeForce 8800 M, ali ju je moguće naći samo na rijetkim modelima.
GeForce 8600 M (ili po novom nazivu 9500 M) ima 128 bitnu memorijsku propusnost a 8800 M 256 bitnu pa osim takta to im je najveća razlika.
Vidio sam prije koji mjesec neki model s tom karticom. Trenutno većina jačih modela ima GF 8700 M ali je i njoj sabirnica 128 bitna.
http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=6363&catid=28
Da ne otvaram novu temu, ovo može i ovdje...
Postoji li u Hrvatskoj bilo kakva trgovina u kojoj se može kupiti samo GPU za prijenosnik?
Mislim da su prestali sa raspravom o tome prije 2 mjeseca. Ja samo pitam ima li kod nas za kupiti GPU za laptop...
Da ne otvaram novu temu, ovo može i ovdje...
Postoji li u Hrvatskoj bilo kakva trgovina u kojoj se može kupiti samo GPU za prijenosnik?
Mislim da su prestali sa raspravom o tome prije 2 mjeseca. Ja samo pitam ima li kod nas za kupiti GPU za laptop...
Davno prije sam hodao po servisima da bi promjenio grafičku na lapu ali to nije bilo moguće,a mislim da i danas to nije ili nije isplativo.Stoga sam odustao od takvih pothvata
kao i zamjene procesora...točnije prije par godina sam htio zamjeniti procesor Celeron 900 za 1.2 ali bolje mi je bilo kupiti novi lap,radilo se o R30.
Mislim da je tako i s Grafičkom--neisplativo a dobitak je minimalan.
najbolje grafe za laptop kod nas su 8700m gt i 9500m gs. bila je toshiba s 8700 ali ga sad ne mogu naci. a 9500m gs ima u acerima 6920g i 8920g koji su dostupni kod nas
najbolje grafe za laptop kod nas su 8700m gt i 9500m gs. bila je toshiba s 8700 ali ga sad ne mogu naci. a 9500m gs ima u acerima 6920g i 8920g koji su dostupni kod nas
Ovo je jedna od najboljih graficki vjerojatno cak i najbolja jos u SLI.
Ovo je jedna od najboljih graficki vjerojatno cak i najbolja jos u SLI.

nVidia NVS 135M, max 256MB
koliko moze ova graficka, u smislu vrcenja nekakvih igrica (srednje zahtjevnih)..
Zar nije jedna od najboljih za laptop 8800M GTX?
je ali je nema za kupiti kod nas.