Moja temperatura sa o.c na 3,4,samo mi nije jasno zasto mi ovoliko tem na graf luduje
Koji su ono mini ventilatori na stražnjoj stranici?
Moja temperatura sa o.c na 3,4,samo mi nije jasno zasto mi ovoliko tem na graf luduje
Koji su ono mini ventilatori na stražnjoj stranici?
Ona dva mala to su Patriot Vortex fan za RAM memoriju ali posto CM GAMIN hladi i procesor i RAM stavio sa ih na kuciste da ne stoje bez posto su skoro ne cujni a lijepo izgledaju i malo koriste...
greška
Kakav ti je to blok za hladenje CPU-a i Rama i pola maticne???
Kakav ti je to blok za hladenje CPU-a i Rama i pola maticne???
To sam i ja mislio pitati ali vidio sam da je OC-ao procesor, znači koristi mu...
Coolermaster gemin II sa dva venta od 120mm.
Preje..na ploca ;), gdje si ju kupio?
Moze link, ako nemas moze cijena.
Hvala
Sto se tice hladjenja, nije moguce da se nesto ohladi na temperaturu koja je niza od temepreature zraka ili medija kojim se hladi!
(da ne cjepidlacim, napominjem da ne mislim na nesto sto isparava pa samim time uzima vise topline(alkohol,plin itd.)
To sto se tebi na ruci cini da nesto sto puse je hladnije od okoline, je krivo.
To je isto kao da tvrdis da ce se disku (ugasen,ili cigla bolje), ako ga prekrijes sa dekom(ili ga cak umotas)podici temperatura. NECE.
Temperature su mogle biti ispravne jedino ako je u sobi bilo hladno, pa si ti uplaio grijalicu. I termostat je izmjerio temperaturu zraka u tom trenutku 22c, dok je sve ostalo jos bilo nekoliko stupnjeva hladnije(ali sumnjam da je to tako bilo).
kad bude potrebe, i ako budes uzimao tri puta bolju onda ce te isto toliko kostati.
Ako budes uzimao ovu onda ce te kostati tri puta manje.
Svatko ima pravo da trosi novac na ono sto zeli(POGOTOVO AKO GA JE ON ZARADIO),hvala bogu (namjerno malim slovom) pa smo razliciti.
Ne treba nikog osudjivati (ako taj netko ne ugrozava ostale).
evo link na karticu je ispalo malo manje od 2600 kn... a što se tiče temperatura, 22 mi mjeri termostat u dnevnom boravku, a kod mene moguće da je hladnije u sobi, ali to nije ni bitno... niko neće umrijet za par stupnjeva gore-dole...
Ma to se nije odnosilo na tebe nego na "Mato_Ivanovac", razlika kod tebe u dva stupnja je zanemariva (mozda termostar mjeri supanj vise, a hhd stupanj manje i to je to).
On je pretjerivao sa svojim tvrdnjama.
Evo malo i ja da slikam svoje monstrume a pogotovo jednog koji nosi ime Luxman a za audio industriju je isto sto Pagani Zonda za auto industriju
Ostalo cu opet nekad slikati pa staviti
Sve je super, osim kućišta koje mi je grozno....
Evo malo i ja da slikam svoje monstrume a pogotovo jednog koji nosi ime Luxman a za audio industriju je isto sto Pagani Zonda za auto industriju
Ostalo cu opet nekad slikati pa staviti
Sve je super, osim kućišta koje mi je grozno....
Meni izgleda ko ribež
meni je bas cool :D
Meni je ovo spam, dajte slike.
Ev da nebude ispalo da spamam evo doso mi neki dan WD media centar.
Spojio ga na pojacalo preko digitalnog kabla- zvuk, a sliku preko HDMI kabla.
Moram priznat da .mkv filmovi visoke rezulucije su tolko dobri da moras pogledat film do kraja iako ja film sranj*.
Sorrund mi konacno nakon 4god (kolko imam sony-ove zvučnike i sve ostalo) funkcionira kak spada i kad
se negdje puca onda se stvarno usere* kolko je realisticno - mogo bi mi lopov doc u kucu (da mi drpi WD-a :D) i pucat iz kalasnikova
dok gledam film, a ja upce nebi primjetio da to nije na filmu :)
Danas nisam imao školu pa sam se primio posla, evo par slika sa čišćenja, žao mi je što samo nisam slikao grafičku kada sam ju očistio.
hehe, takav vanjski sam dobio od T-Coma neki dan :)
Danas nisam imao školu pa sam se primio posla, evo par slika sa čišćenja, žao mi je što samo nisam slikao grafičku kada sam ju uslikao.
Jel mi se čini ili je netko prodao dušu T-Komi na još neko vrijeme pa dobio externi disk?!
Meni svejedno, ionak nemogu imat nista drugo osim t-koma posto mi drugi nemogu isporuciti int. u mom mjestu. :)
Danas nisam imao školu pa sam se primio posla, evo par slika sa čišćenja, žao mi je što samo nisam slikao grafičku kada sam ju uslikao.
Jel mi se čini ili je netko prodao dušu T-Komi na još neko vrijeme pa dobio externi disk?!
Nisam je nego moj otac
Ja sam prije uzeo ext.hdd 250 gb ali prošlo je pola godine.
Edit: Da nije tzv spawn evo nekih slika:
OK dečki idemo dalje stavljati slike a ne spamati !
Pitanje za ove koji imaju te silne neonke:
Koliko ih puta palite, tj da li ih uopće palite jer mislim da u kad ti to gori baš i ne možeš raditi na računalu?
Pitanje za ove koji imaju te silne neonke:
Koliko ih puta palite, tj da li ih uopće palite jer mislim da u kad ti to gori baš i ne možeš raditi na računalu?
Ne znas za ostale ali meni je osvjetljenje kučišta napravljeno tako da mi ne smeta u radu!