Predstavite se izdvojena tema

poruka: 902
|
čitano: 336.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav,zovem se Zlatko i iz okolice Sesveta sam,po struci sam autoelektričar čime se ujedno i bavim,vjerujem da ću na ovom forumu pronaći raznorazne stvari koje me zanimaju.

16 godina
neaktivan
Re: Predstavite se
Zorro kaže...

Pozdrav,zovem se Zlatko i iz okolice Sesveta sam,po struci sam autoelektričar čime se ujedno i bavim,vjerujem da ću na ovom forumu pronaći raznorazne stvari koje me zanimaju.

pozdrav Zlatko i dobrodošao na bug forum {#}

14 godina
neaktivan
Durnk Porduction

Pozdrav svima,

mi smo Durnk Porduction - mali, mladi developerski tim u sastavu:

sexy programerka (objective C, php, google calendar i "to do" lista, bičevanje i hendlanje mene, i da - single je )
moja malenkost (grafički dizajner, promotor aplikacija, ispijač pive i začetnik ideja koje redovito rezultiraju facepalmom od kolegice)

4 aplikacije su nam online , jos masa cekaju approve...

Naš site je: http://durnkporduction.us/

Hvala

14 godina
Predstavite se

Malo kasnim u ovoj temi, to sam trebao obaviti prije nekih 4 mjeseca, ali nije mi kasno {#}

Eto, većina aktivnih BUGera me zna, srela se sa mnom na BUG Forumu.

Nick: Suđy

Name: Iwan

It's enough {#}

I.P. ne dam

** Live 4 Music **
15 godina
protjeran
Re: Durnk Porduction
Durnk Porduction kaže...

Pozdrav svima,

mi smo Durnk Porduction - mali, mladi developerski tim u sastavu:

sexy programerka (objective C, php, google calendar i "to do" lista, bičevanje i hendlanje mene, i da - single je )
moja malenkost (grafički dizajner, promotor aplikacija, ispijač pive i začetnik ideja koje redovito rezultiraju facepalmom od kolegice)

4 aplikacije su nam online , jos masa cekaju approve...

Naš site je: http://durnkporduction.us/

Hvala

slike primam u pp

sudy_freak kaže...

Malo kasnim u ovoj temi, to sam trebao obaviti prije nekih 4 mjeseca, ali nije mi kasno {#}

Eto, većina aktivnih BUGera me zna, srela se sa mnom na BUG Forumu.

Nick: Suđy

Name: Iwan

It's enough {#}

I.P. ne dam

pozdrav i dobrodošli na Bug

14 godina
neaktivan
Predstavite se

Hvala na dobrodoslici,

zanimljivo je da citam bug od 1995; a dosad nisam ni znao da forum postoji :)

14 godina
neaktivan
Pozdrav ekipi! Ja sam Daniel iz Zagreba, imam 28 god i drago mi je da sam tu jer mi je forum već nekoliko puta pomogao! Cheers
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima, ja sam Dino :) ,25 godina, web dizajner po zanimanju, ole... :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 0:53 (VooDoo_Chile).
16 godina
neaktivan
Predstavite se

Ne sijecam se bas da sam se predstavio ovdje, iako sam vec dugo tu pa.. {#}

Dakle, zovem se Grgo, dolazim iz okolice Širokog Brijega, BiH. Pohadjam Gimnaziju fra Dominika Mandica. Hobiji, pa ima ih podosta nogomet, kosarka, tehnika opcenito i povrh svega limeni ljubimci.

Pozdrav svima. {#}

Turbo is my heart, nos is my blood and cars are my life! .. That's Low Life !
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.4.2011 1:01 (Gman).
14 godina
neaktivan

Cao,ime mi je Josip,imam 18 godina, dugo čitam vaš forum pa sam se odlučio pridružiti,veliki sam fan HP Prijenosnih računala, trenutno imam 4520s probook , što još reći o da veliki sam fan pes-a 2011

Pozdrav svima!!!{#}

15 godina
protjeran
Predstavite se

Ah, ovo sam trebao napravit prije nekih 15 mjeseci...

Al šta je tu je...

nick: benjamix, beno101, zero-one, benjo....

ime: benjamin

dob: 14

spol: neću vrijeđati vašu inteligenciju....

omiljeni crtani: zekoslav mrkva... :)

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0ULD G37 L41D\n"); return 0; }
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 11:19 (beno101).
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima,

ovdje nađoh jako zanimljivih i korisnih tema!

Živim i prebivam u Zagrebu, pocetnik u izradi web stranica, nadam se da mi je dobro krenulo ;-) !

Eto nadam se da ću ovdje naći još što šta za sebe i da ću se ugodno družiti!

Eto malo klišea od mene!

Mad Web

P.S

moje radove možete pogledati na Mad Web

www.madwebdizajn.com
14 godina
protjeran
Predstavite se

pozdrav forumasi...ja sam Ante i iz Splita sam...trenutno student na fesbu...prijavia sam se na forum da bi nesto naucia i pomoga ljudima :D

14 godina
Predstavite se

Nadimak Vrba, 89. godište, izvorno iz Suhopolja, trenutno student 3. godine Ekonomskog fakulteta u Osijeku. Trebao bi učiti za ispite u 5. mjesecu ali ja sam se eto registrirao na Bug forum i dnevno budem tu 2-4 sata i čitam sve i svašta {#} A htio sam si samo složiti novi komp i postao sam opsjednut njime i tom idejom i konfiguracijama a para od nikuda. Evo sad ozbiljno, idem učit i pokušat ću ugasiti Mozillu i laptop.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima!

Ja sam Antonela, iz Splita sam. Vidila sam ovde dosta tema koje me zanimaju i iz kojih se moze dosta naucit...pa eto i mene :) Po struci sam fotografski dizajner. Uz to san zavrsila tecaj grafickog i web dizajna i kod kuce dosta crtam i ucim za svoj gust, a vani fotografiram isto za sebe. Za sad san jos nezaposlena..ali bit ce nesto od mene {#} eto...toliko o meni {#}

14 godina
protjeran
dizajnerica kaže...

Pozdrav svima!

Ja sam Antonela, iz Splita sam. Vidila sam ovde dosta tema koje me zanimaju i iz kojih se moze dosta naucit...pa eto i mene :) Po struci sam fotografski dizajner. Uz to san zavrsila tecaj grafickog i web dizajna i kod kuce dosta crtam i ucim za svoj gust, a vani fotografiram isto za sebe. Za sad san jos nezaposlena..ali bit ce nesto od mene {#} eto...toliko o meni {#}

neka nama i cura malo tu ;) EDIT: i jos si splicanka dis bolje ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 19:55 (Burn_n_Die).
15 godina
protjeran
Burn_n_Die kaže...

A tek ime... :))

#include <cstdio> int main () { printf ("1F Y0U C4N R34D TH15 Y0U 5H0
14 godina
neaktivan
beno101 kaže...
Burn_n_Die kaže...

hahaha {#} ime je original teski {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 20:05 (dizajnerica).
14 godina
protjeran
beno101 kaže...
Burn_n_Die kaže...

vidit ces..potrazit cu je ja po splitu,,je da je malo starija al nema veze {#}

14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav djeco

Dakle, kao šta mi nick govori ja sam informatičar starog kova, a na ovaj forum san se danas registrira da ga malo proučin...

15 godina
protjeran

Dobar blog... {#}

Citat:

Za one koji nisu na "ti" sa matematikom (mada saznanje da je postoja Ramanujan ne spada u matematiku nego u opću naobrazbu) to znači da se graf poslovnih aktivnosti strmopyzdio u 3 pitcke mile matere a kako stvari stoje otiće u 10.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Euala ljudi i ostali...

Pitam ja google ovo ono, i skoro češće nego rijeđe on meni ponudi Bug forum...pa eto i ja odlučih da s vama u boj krenem{#}

14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Dobar blog... {#}

Citat:

Za one koji nisu na "ti" sa matematikom (mada saznanje da je postoja Ramanujan ne spada u matematiku nego u opću naobrazbu) to znači da se graf poslovnih aktivnosti strmopyzdio u 3 pitcke mile matere a kako stvari stoje otiće u 10.

Hvala, trudim se :)

15 godina
neaktivan
Predstavite se

Već sam jedno vrijeme tu.Ali evo da se malo upoznamo...Koristim Linux i sviđa mi se.Tvrdoglav sam i ne bojim se pravit si neprijatelje,ali i prijatelje.Ja najćešće ne volim igre velikih razvojnih studija(uz iznimke) jer ja imam jako specifičan ukus pa volim svoje igre sam ''birat od ruke''(čak ni sam neznam kakve igre volim nego jednostavno znam kada vidim recenziju sliku ili tekst o igri),lična je situacija i u ostatku mog života.U svojim postovima ću često koristit frazeme poput onoga u prošloj rečenici.Takav sam kakav sam,prihvaćam sve svoje mane i vrline jer sam to jednostavno ja,i zakon sam(i pouzdano znam da je to jedan od koraka u odrastanju).Ponekad imam pomalo ideje kaj da radim...Ja sam geek,metalac i teoretičar zavjera u jednom...Ponosan sam na to što sam Računalni tehničar.Kupujem Bug,ne baš redovito.Najveći smijeh mi je obično na insider fore.Volim animee i mange...Znam biti i opasan,ali ne onima sa kojima sam si dobar.Volim pucačine(ali ne ''filmska iskustva'') ali i većinu drugih vrsta igara....

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav ljudi.Evo ja sam nov na forumu sad upravo napravio acc :D

16 godina
neaktivan
Predstavite se

Wow, koliko detalja. 

Dobrodosao. {#}

15 godina
protjeran
Predstavite se

I'am Bond,James Bond {#}

16 godina
neaktivan
Predstavite se

Ich bin Laden, Bin Laden. {#}

14 godina
neaktivan
Predstavite se

Pozdrav svima , nadam se da ću biti aktivan što više bolje i da će mi na ovom forumu biti ljepo ;)

15 godina
neaktivan
Predstavite se

Vidim da se svi predstavljaju pa haj da i ja. Zovem se Armin, prijatelji me zovu archy :D pohađam srednju elektrotehnicku skolu( informaticki smjer) iam 16god......

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2011 14:35 (Archy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice