Najgori program

poruka: 77
|
čitano: 11.900
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Najgori program

Adobe Acrobat i Eclipse, kolko sam kose počupal zbog ta 2 programa.Viče

17 godina
neaktivan
RE: Najgori program
tandara kaže...

Nije ova tema ali,Ljudi odite na uefa.com/fanzone tamo de nalazi nogometna igra u kojoj navijači igraju i biraju se najbolji,za sada malko zaostajemo ajmo odite igrat"u boj u boj"

Nisam otvorio temu da bi takvi kao ti odlazili u potpuni off topic.
Ostali nemojte se svađati.
nečitak ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan
Najgori program

Vjeojatno WGA ili Windows Me...

Nemam lijepa iskustva niti sa NOD-om 32...

Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
17 godina
neaktivan
Najgori program

Sony Sonic Stage

(\__/) (='.'=) (")_(") This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
16 godina
neaktivan
Najgori program

WGA... Sad đubrad i pozadinu briše, i sve wisdgete kad se naseli gore...

Maliciozni software        

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
16 godina
neaktivan
ambivalent kaže...
lzgr kaže...
 Ok,al nije program nego OS.

A OS je šta ako ne program?

os  je operativni sustav. lol
16 godina
neaktivan
Najgori program

Windows Geniune Advantage

16 godina

genuine advantage i kada fali neki fajl u microsoft office stalno izbacuje windows instaler , nemos nist napravit igras izbaci ili igra potpuno zasteka ... ma daj .. smece

Je li ljubav umjetnost? Tada zahtijeva znanje i napor!
17 godina
protjeran
Najgori program

ne sjećam se više zašto...ali bitdefender mi je popio živaca užas jedan...

samo se sjećam da ga se moram kloniti ko vrag tamjana

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
17 godina
Najgori program

Ima ih dosta za sad cu spomenut RegistryBooster samo, totalno smece od programa koje ne sluzi nicemu samo smeta i trosi resurse bezveze s usminkanim imenom za koji jos treba platit da napravi zapravo nista korisno a cesto puta je i zeznuo stvar do kraja. Uglavnom taj program treba izbjegavat u sirokom luku ja ga osobno nisam koristili ali los glas se daleko cuje cisti varalica ili Fraud Tool!Cool

http://www.liutilities.com/products/registrybooster/

17 godina
neaktivan
Najgori program

Netgear WPN311 Wireless Assistant - softver za spajanje Netgear WPN311 mrežne s routerom. On je sve samo ne 'Assistant' - uz to što se u prosjeku ruši svakih 2-3 minute, a nužan je za spajanje mrežne s routerom, često se zna dogoditi da ga po desetak puta moram paliti i gasiti. E da, gasi se samo preko Task managera.

Sonic Stage - program za prebacivanje mp3-ca na Sony MP3 player. Nužan je za prebacivanje pjesama, a spor je i troši resursa. U prijašnjim verzijama nije htio prebacivati neke pjesme, obično bez ikakvog razloga (nije da su bile recimo WAV ili mono ili 22 kHz). I rušio se.

Gigabyte MBO driver-CD - CD s driverima za matičnu. Pogrešan klik i sruši se cijeli sistem. Nema mogućnosti za Safe mode ili tako nešto. Jedina opcija reinstall Winsa.

EDIT: sva tri programa su mi nužna... Plač

http://www.youtube.com/watch?v=ZWmf7r_37eA
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2009 0:44 (i_rambo_plache).
17 godina
neaktivan
Najgori program

Evo nekih mojih novih:

• MyPhoneExplorer - stisne li se nešto prije vremena smrznu se Windowsi i moram restartati komp.
  • Fraps - Jer prilikom snimanja videa previše troši prostora na disku
  • Avi2DVD - Jer je prekompliciran
  • GameBooster - Jer mi uvijek nemože vratiti na prijašnje stanje pa ne mogu gledati slike itd...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Najgori program

Meni su najgori programi virusi i ostala gamad

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
xxxxx kaže...

Meni su najgori programi virusi i ostala gamad

Napokon smislen post :)

The candle flame gutters. Its little pool of light trembles. Darkness gathers. The demons begin to stir.
15 godina
neaktivan
Najgori program

Windows media player-zbog odvratnog sucelja

LG PC suite II- takodjer zbog sucelja i zbog sporog prebacivanja

I naravno virusi i te stvari

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.12.2009 14:37 (iCOOKIE).
16 godina
odjavljen
Najgori program

WMP (svi do desetke) i Ralink Wireless utility (aposlutno najgori program ikad viđen - ruši se svakih par sati, odbija se otvoriti/zatvoriti/spojiti na mrežu, ikonica nestane iz traya, prekida vezu iz čista mira...). Sva sreća pa Windowsi imaju onaj wireless configuration...

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
16 godina
Najgori program

ovotjedni program tjedna - mp3diags

katastrofa! od sučelja pa dalje...

Atomska bubamara. | Pogledajte Moj PC :)
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice