Božić je blizu, kako to na vas djeluje;dal ste sretni u isčekivanju tog blagdana...
Meni osobno je najbolji tjedan u godini onaj od badnjaka do nove godine.
To je posebni osjećaj.
Dal idete na polnoćku, kitite bor i sve vezano uz Božić pišite tu.
Božić je blizu, kako to na vas djeluje;dal ste sretni u isčekivanju tog blagdana...
Meni osobno je najbolji tjedan u godini onaj od badnjaka do nove godine.
To je posebni osjećaj.
Dal idete na polnoćku, kitite bor i sve vezano uz Božić pišite tu.
ja obozavam bozic a pogotovo kicenje bora
posle godine je izgledao velicanstveno a nadam se da ce ove godine izgledati jos bolje
Tradicionalno moj daleko najgori dan u godini je badnjak! Dan zapocinje uvijek isto, tradicionalnom obiteljskom svadom za rucak (prok... bakalar koji uvik ima okus po kartonu i od kojeg sam cili dan gladan), poslije svade ne dobijem ni kune pa tako provedem dan gladan bez kune i totalno pijan i u depri. Onda se to tako nastavlja u slicnom raspolozenju do iza nove godine ciji mi je docek uvik predstavljao prisilno slavlje i veselje sto mi se uzasno gadi. Najgore razdoblje u godini jedva cekam da prode.
kako mozete mrzit badnjak?
ne razumijem?
malo ste pre depresivni
A da malo više prakticirate SEX
btw...meni je Božić najomiljeniji blagdan u godini...onak nažderem se i napijem do besvijesti...auh...purica,kolači...da ne nabrajam 
vidite jerkenovski ima pravi bozicni duh!
tako treba
Najdraži dani u godini su upravo na Božić :) Pokloni sa svih strana (primam i pare:), hrane i pića kolko hoćeš, dobar štimung, i najvažnije, nema škole, Šta će ti više. Istina jest da je tijekom ljeta isto super, ali ipak.... Svaki period je zakon na svoj način.
- Evo kako beskralješnjaci i ribe slave Božić. Nisam mogao naći kvalitetnu eng. verziju uz originalni video, ali, ovo je isto izvrsno :)
Tjedan od Božića do Nove godine -> najdraže doba u godini
Iako mi mrak padne na oči kad se sijetim Badnjaka i family reunion.
Nemam djevojku trenutno, tako da bi ove godine novogodišnji blagdani mogli biti jako zanimljivi