W'n'W Stick + SIM sa pretplatom

poruka: 5
|
čitano: 4.152
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Dakle mene zanima, posto imam dva SIM-a sa pretplatama koje sadrze jedna GB prometa, druga FLAT (extra total S) dali je preko njih moguce na NET ici ili nekako t ospojiti sa SIM karticom koja bi u taj stick isla...

mene zanima tocno znaci dali mogo puknuti samo tu karticu u taj stick i spojiti se na net ili nekako taj internet iskoristiti preko sticka za laptop? znam da mi je treca opcija spojiti se s mobom u ruter modu pa onda sibat na internet, ali to sada zanemarimo! Hvala!

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
15 godina
moderator
Re: W'n'W Stick + SIM sa pretplatom

pa samo ubaciš karticu koju želiš koristit u stick, podesiš postavke za spajanje i to je to

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
15 godina

ali to je SIm kartica obicna za mobitel, dakle nije namjenjena za stick kojim bi se spajalo preko te kartice, negdje sam procitao da to mora biti podatkovna kartica, preko koje se ne mzoe zvati vec samo ici na internet, sad dali je i s ovom obicno SIM karticom za mobitel taka situacija da se s njom preko sticka ne moze na internet?

Respect the Raise...!

0 0 hvala 0
15 godina
moderator

ja sam probao sa svojom karticom i stickom GIO225 i radilo je bez problema (probao sad prije pisanja posta)

osim što je moja kartica na bonove, ali to nebi smjelo imat veze ako su postavke dobre

pa ako imaš stick probaj

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke????
16 godina
neaktivan
definho kaže...

ali to je SIm kartica obicna za mobitel, dakle nije namjenjena za stick kojim bi se spajalo preko te kartice, negdje sam procitao da to mora biti podatkovna kartica, preko koje se ne mzoe zvati vec samo ici na internet, sad dali je i s ovom obicno SIM karticom za mobitel taka situacija da se s njom preko sticka ne moze na internet?

Prije nego što uradiš prvo na mob napiši SMS poruke A (aktivacija) i šalji na 3636 i čekaš da dobiš info i nakon što izabereš neku podatkovnu tarifu i čim završiš, ugasi mob i sim karticu ubaci u usb stick i ustekaš i surfaš bez problema. Nakon prije isteka oni ti pošalje 2 SMS poruke, jedna ćete upozorit prije isteka obavezno prekini veze i kad nakon isteka a karticu možeš na mob isto aktiviraš opciju.

Naponema: Ako surfaš nakon isteka podatkovne opcije tad se zaračuna 6k za 1mb i s računa brzo ispari!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice