T-com korisnik, posebna ponuda??

poruka: 17
|
čitano: 9.503
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
T com korisnik posebna ponuda

upravo sam primio poziv iz t-com korisničke službe, nude mi budući da sam dugo korisnik i imam kao velike račune, od sljedećeg mjeseca plaćam fixno 300kn, imam neograničen telefon, flat internet 10Mbita i dobijem maxtv. Ugovor naravno na dvije godine.

Jel to oni mene frajer koji radi u službi navlači il je to ozbiljno tako kako mi je rekao? Dal su netkom nudili takvo šta?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Ne vjeruj im ništa!

5 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: T com korisnik posebna ponuda

Ima paket u T-comu 329kn-neograničen telefon, internet+max tv al je brzina 2-4Mbita. Uz ugovornu obvezu na 2 godine. Ne znam dal su nešto promijenili pa su brzinu povisili na 10Mbita.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
11 godina
neaktivan

Reci im neka ti dostave ugovor sa svime tim, i onda se tek složi.

Jer ovako mogu kako hoće ! {#}

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-com korisnik, posebna ponuda??
TheMenstalist kaže...

Reci im neka ti dostave ugovor sa svime tim, i onda se tek složi.

Jer ovako mogu kako hoće ! {#}

Ovako sam i mislio postupiti. crno na bijelo i ako je stvarno tako onda pristajem :)

12 godina
neaktivan
Re: T com korisnik posebna ponuda

Koliko ja pratim t-comove ponude, nisam nigdje vidio da ima neograničeno telefoniranje(besplatno potpuno) (u fiksnoj telefoniji).

Ima samo neograničeni pozivi prema T-com mreži ali i to nije besplatno.

npr. na specifikaciji MAX3 L paketa piše:

neograničeno telefoniranje prema T- Com fiksnoj nacionalnoj mreži 1

Znači problem je onaj 1 na kraju. Ako pogledaš detaljnu specifikaciju MAX 3 paketa (PDF) pod 1 ti piše ovo:

1 U mjesečnu naknadu uključeno je 60 minuta razgovora prema T-Com fiksnoj nacionalnoj mreži. Nakon iskorištenih 60 minuta za svaki ostvareni poziv prema T-Com fiksnoj nacionalnoj mreži se
obračunava samo prva minuta poziva.

Znači svaki poziv ti se naplaćuje kao jedna minuta (0.29 kn ili 0.15 kn ovisno kada zoveš), a možeš se razgovarati neograničeno dugo (mada sam negdje pročitao da je i tu neko ograničenje na 2 ili 3 sata u komadu, ali za to nisam siguran).

To je slično kao i Vip-ova fiksna. U reklami govore: neograničene, besplatne minute prema svim fiksnim nacionalnim mrežama te Vip mobilnoj mreži, a malim slovima piše da se naplaćuje uspostava poziva 0.29 kn.

Ako su tebi ponudili 300 kn fiksno, onda je to možda, nešto drugo, ali ja bi svakako pogledao sitna slova u ugovoru :)

15 godina

Ne znam gdje da pitam, pa ću pitati ovdje. Slično pitanje.

Korisnici smo T-com flat interneta i telefonske linije već 3-4 godine. Nikakav poklon ni pogodnosti za produljenje ugovora nismo dobili.

E sad, prije neki dan zove T-com, kao da će smanjiti cijenu računa [internet i telefon] na 260kn [bar mislim]. Do sada se obično plaćalo 300-350kn. Radi se o internetu 2-4 mbita i nešto sa telefonom. Besplatni razgovori ili što već. I da nude Max TV besplatno na tri mjeseci. Ništa, mi pristali.

Danas došao onaj prijamnik i kablovi za Max TV. E sad me zanima, kad prođu ta 3 mjeseca, njih se nazove i prekine se korištenje Max TV-a? Ova oprema se vraća njima ili ostaje nama?

Sve mi tu nešto smrdi. Nebi oni bezveze odjednom smanjivali cijene i nudili neke pogodnosti. Vjerojatno ima neka caka.

Ništa ne ostavljam nezavrš
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 23:18 (dv14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Vjerojatno je prva 3 mjeseca besplatno, ako uzmeš na 2 godine i nemožeš raskinuti ugovor.

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
12 godina
dv14 kaže...

Ne znam gdje da pitam, pa ću pitati ovdje. Slično pitanje.

Korisnici smo T-com flat interneta i telefonske linije već 3-4 godine. Nikakav poklon ni pogodnosti za produljenje ugovora nismo dobili.

E sad, prije neki dan zove T-com, kao da će smanjiti cijenu računa [internet i telefon] na 260kn [bar mislim]. Do sada se obično plaćalo 300-350kn. Radi se o internetu 2-4 mbita i nešto sa telefonom. Besplatni razgovori ili što već. I da nude Max TV besplatno na tri mjeseci. Ništa, mi pristali.

Danas došao onaj prijamnik i kablovi za Max TV. E sad me zanima, kad prođu ta 3 mjeseca, njih se nazove i prekine se korištenje Max TV-a? Ova oprema se vraća njima ili ostaje nama?

Sve mi tu nešto smrdi. Nebi oni bezveze odjednom smanjivali cijene i nudili neke pogodnosti. Vjerojatno ima neka caka.

Moj je tetak plaćao 100 kn max tv jer je imao hbo i snimalicu i to mu do*pi*dilo a rekao je da više neće max tv a oni mu nešto seru nemožete ovo ono isključio ga je i ostavio  doma i ne plaća račun (ima amis a na t com samo plaća max tv)i boli ga ku*ac a nije na ugovoru a moj kum je htio vratiti i morao je još dati 150 kn samo da ga oni isključe a isto nije na ugovoru

15 godina

Usporedbe radi...ja sam na b-netu di imam tv prošireni paket, flat rate (brzina 12Mbs) i telefon uspostava poziva 16 lipa i račun mi rijetko prelazi 330,00 kn...

Zadar živi vječno!
12 godina

Ako ja sada odem na b net jel moram još nešto plaćati t comu

i jel je na mobitele skupo zvati ako si na b net-u

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma nabijem taj T com.. Prešao bi na drugu mrežu, ali treba gledati dostupnost. Amis i B-net najvjerojatnije nisu dostupni. Jedino se prebaciti na Optimu ili ostati na T comu.

Mene zanima jedna stvar, na koji način funkcionira Max TV? Ako prestanem koristiti Max TV, vraćam li njima onu opremu ili oni jednostavno softverski prekinu Max TV?

Ništa ne ostavljam nezavrš
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dv14 kaže...

na koji način funkcionira Max TV? Ako prestanem koristiti Max TV, vraćam li njima onu opremu ili oni jednostavno softverski prekinu Max TV?

I jedno i drugo.

Sada oprema nije tvoje trajno vlasništvo nego je nakon raskida usluge vraćaš. Prije si je mogao zadržat a sad je imaš kao u najmu.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
11 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
dv14 kaže...

na koji način funkcionira Max TV? Ako prestanem koristiti Max TV, vraćam li njima onu opremu ili oni jednostavno softverski prekinu Max TV?

I jedno i drugo.

Sada oprema nije tvoje trajno vlasništvo nego je nakon raskida usluge vraćaš. Prije si je mogao zadržat a sad je imaš kao u najmu.

Nezz baš.

Moja susjeda je raskinula ugovor ( pred koji mjesec) , i ostao joj je i maxTV prijemnik i modem od interneta..

{#}

17 godina
neaktivan
TheMenstalist kaže...
Nezz baš.

Moja susjeda je raskinula ugovor ( pred koji mjesec) , i ostao joj je i maxTV prijemnik i modem od interneta..

Da ako ga ima duže vrijeme. Mislim da su to uveli prije godinu-dvije (nisam siguran).

Ne mogu ti reći da je ovo što sam napisao 100% točno. Tako su meni rekli kad sam ih pitao pa samo prenosim:)

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
16 godina

Da istina je kao sto kaze ivo, od ove godine se mora vracati oprema, sve sto vam damo je u najmu, nakon prekida koristenja t com usluga morate vratiti opremu!

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 16:50 (dado16).
16 godina

Ja sam još u sporu snjima, uzeo MAXtv promo 3 mjeseca, tete kaže, kad istekne vratite i odjavite, dođem u T-centar, da vratim, ova mi kaže , pa što ste uzimali, kad ste mislili vratiti i na kraju mi odbije zaprimiti opremu, nego da ja sa njihovom korisničkom službom sve dogovorim, jer sam od njih i naručio. Nazovem ih, a oni kažu , pošaljite mail i navedite razlog zašto vraćate, te adresu gdje će kurirska služba preuzeti opremu. Evo već čekam 15-ak dana ni odgovora ni kurira, i sad očekujem da će mi na računu obračunati 3 mjeseca MAXtv-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 17:38 (ivo454).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice