Trenutno koristim T-Comovu uslugu maxADSL, 4mbita, flat i u zadnje vrijeme (posljednjih par dana) brzina mi je drastično opala... Speedtest ukazuje download na 1.15 mbita, a upload skoro pa ne postojeći... Ne očekujem neku specifičnu pomoć, nego samo da ovjerim je l' ovo instancirani slučaj odnosno moj ili su ga i drugi iskusili... I par kolega iz grada je potvrdilo sličan problem (Vinkovci), ali pošto sam iz Ivankova to baš nema neke logične spone. Naravno, zvao sam službu za korisnike, oni su mi dali tipično mumbo-jumbo sranje i obećali se javiti, ali ništa od njih. Ovo mi jako ometa dnevnu rutinu tako da bih molio ako itko zna nešto više ili je iskusio ovakav problem ovih dana, da se javi. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nedavno sam imao isti problem. Danima me mučilo, na kraju se popravilo samo od sebe.
T-Šljam, jednostavno moraš čekat dok se ne sredi.
meni je 3.99 sad sam mjerio .....neznam u cemu je kod tebe greška
meni je 3.99 sad sam mjerio .....neznam u cemu je kod tebe greška
Do mene sigurno nije, ja sam 99% siguran da je do centrale njihove, ali moram biti siguran... Pokušavam sada skinuti Star Trek Online open betu sa Steama i žestoko me živcira, 2 dana 70% -.-
Koji router koristiš? Ja sam prekjučer imao isti problem. Brzina mi je bila oko 1 megabit. Imao sam D-link dsl584t router ( Čitaj: šljam, sranj... ili kako hočeš ) koji je riknuo. Došo je čovjek iz t-com-a i zamjenio ga. Sad imam thomson speedtouch i brzina mi je oko 4 megabita i sve radi super.
Trenutno je Gigaset SE 555, solidan je i služio me dobro u prošlosti, bio je lik iz T-Coma i baljakao okolo iako sam mu ja odmah rekao da je problem na centrali, ali jebiga, baljezgao je okolo vani da bi mi dao isti zaključak pola sata kasnije... I da će danas oni to popraviti, sada mi pristup internetu niti telefon nije radio dobrih sat vremena, i kad se vratio očekivao sam potpuni kapacitet i ništa opet :/
Sposobnost i kompetentnost ftw!
ada mi pristup internetu niti telefon nije radio dobrih sat vremena, i kad se vratio očekivao sam potpuni kapacitet i ništa opet :/
Ništa, zoveš opet da je tehničar izašao i da i dalje problem nije riješen. I tako opet, pa opet, pa mail, pa dopis, pa zoveš, pa mail...
dobro ti je reko samo ih zovi i davi s tim jedino tako mos rijesit! moja brina je normalna. i uvijek je takva i bila
http://speed.io/pics/3263/2679/speed.io.png = 485 kB/s :)
Imam isti problem i ovi u T-com nemaju pojma.
Za upload znam da je jadan jer je takav, ali download mi je u zadnjih nekoliko dana ni 2 MBs
Imaju oni itekak poima, znaju kaj ne stima ali se prave grbavi ili je do centrale ili je do tvog "prekvalitetnog" Ruthera druge nema.
Imaju oni itekak poima, znaju kaj ne stima ali se prave grbavi ili je do centrale ili je do tvog "prekvalitetnog" Ruthera druge nema.
Imam dva ruthera. Jedan je sinoć krepao (oni izlazi za max TV) pa sam opet vratio onaj stari koji je prvi bio al ni on nije ispravan. Zna se često resetirat.
Sve je to shit T-shit
Imam dva ruthera. Jedan je sinoć krepao (oni izlazi za max TV) pa sam opet vratio onaj stari koji je prvi bio al ni on nije ispravan. Zna se često resetirat.
Sve je to shit T-shit
Onda prijavi kvar i dobit ces drugi, takav je postupak i to je to. Kad dođu mestri od T-šrot tj najavit ce svoj dolazak, onda stavi ovaj Ruther di je krepal prikljucak za MAX - adsl i moraju ga zamjenit i rjesen problem.
Da ne otvaram novu temu, vidim da je kolega koij je otvorio temu iz Ivankova. Ja sam iz Mikanovaca (2 sela dalje) i taj je problem očigledno "prešao" kod nas jer mi brzina ne ide preko 1.1 mbps, a ni ostalima iz sela. Što se Vinkovaca tiče, tamo taj problem postoji već neko vrijeme i nikako da se riješi. Zagrebački blok i Lapovci su poseban slučaj gdje brzina nekad bude oko 500 kbps, a nekad i do 10 mbps (govorim o korisnicima koji inače imaju 4 mbps). T-Com zna te probleme u Vinkovcima i okolici, ali očito im baš i nije stalo. Osobno sam ih zvao bar 15 puta da to poprave jer plaćam 400kn za 20 mbps pod kojih mogu koristit samo 5% brzine.
Da ne otvaram novu temu, vidim da je kolega koij je otvorio temu iz Ivankova. Ja sam iz Mikanovaca (2 sela dalje) i taj je problem očigledno "prešao" kod nas jer mi brzina ne ide preko 1.1 mbps, a ni ostalima iz sela. Što se Vinkovaca tiče, tamo taj problem postoji već neko vrijeme i nikako da se riješi. Zagrebački blok i Lapovci su poseban slučaj gdje brzina nekad bude oko 500 kbps, a nekad i do 10 mbps (govorim o korisnicima koji inače imaju 4 mbps). T-Com zna te probleme u Vinkovcima i okolici, ali očito im baš i nije stalo. Osobno sam ih zvao bar 15 puta da to poprave jer plaćam 400kn za 20 mbps pod kojih mogu koristit samo 5% brzine.
Bolje ti je da se vratis za sljedeci mjesec i ubuduce na 4mbit ili 10 a niti to neces imat vjerojatno. Sve ostalo nema smisla bacas lovu kroz prozor bezveze, 20 neces imat nikad na bakru i obicnim telefonskim linijama.
Osobno sam ih zvao bar 15 puta da to poprave jer plaćam 400kn za 20 mbps pod kojih mogu koristit samo 5% brzine.
Bolje ti je da se vratis za sljedeci mjesec i ubuduce na 4mbit ili 10 a niti to neces imat vjerojatno. Sve ostalo nema smisla bacas lovu kroz prozor bezveze, 20 neces imat nikad na bakru i obicnim telefonskim linijama.
Slažem se, vrati se na manju brzinu, uštedi ćeš novaca i živaca. A pri prelasku pošalji "angry" mail. Tek toliko, iz osobnog zadovoljstva. Hebe se njima za tvojih 5% deklarirane brzine dok ti uredno plaćaš račune. :)