B.Net i T-Com kombinacija (?)

poruka: 4
|
čitano: 1.355
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav svima,

posto nisam zadovoljan cijenom T-Com ADSL-a s obzirom na isporucenu brzinu, a i MaxTV tu jos odraduje svoje... Da li se moze kombinirati npr. MaxTV sa B.net internetom, posto sam vec odjavio fiksni telefon (jer stvarno nema potrebe), te da li se B.net spaja "obicno" kao DSL ili koaksijalnim kablom?

Hvala unaprijed na pomoci!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: B.Net i T-Com kombinacija (?)

od prije dvije godine, može, svaka usluga je neovisna... ali.

Tad im je zakonodavac dao standardnih 90 dana prilagodbe, pošto zakon ne određuje cijenu neke robe-usluge, izbacili su cijenu pojedine usluge višu nego paketa. Kad se to kombinira s vremenskim ugovorima, nije se ništa promijenilo, i dalje si 'vezan'... tj nema nikakvih pravila koja bi to regulirala prevednije-logičnije.

za ovu kombinaciju očekuj probleme, tj ako bi zadržao samo max vjerojatno će ti cijena biti jednaka kao da zadržiš sve. Dal ćeš tad svjedno koristiti bnetov brži internet dok će tcomob možda biti za rezervu ili mobitele.. vidi, zovi, pitaj za trenutne cijene i uvijete. Tomu služi telefon koji je obično free osim kog 'ciganskog' bneta, mada od kad su pod vipom može biti neka promjena...

uz jedan 'btw', vrlo zgodno je imati dva neovisna ISPa, kad se navikneš i kad shvatiš da im možeš je%&$$ sve po spisku, jer imaš rezervu, stvari se znaju poboljšati. Nikako ne otpisuj telefonsku liniju, to je zapravo najvažnije u čitavoj priči. Ako je otkažeš tad postoji realna šansa da je više nikad ne dobiješ, odnosno jedino tcom.. ovisno o kvartu. Drž liniju mada je možda nepotrebna, bar godinu dana.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan

MaxTV jos tu mora ostati jer sam pod ugovorom za sportski paket (Arenasportovi, SK)... A kod B.net-a sad ima za 209 kn + 49 kuna za 83 dodatna kanala (gdje su svi sportklubovi), ali Arenasport je vezana za T-Scum... Znaci 15 mbit net i 123 kanala za 258 kuna. A kad bi specijalno uzimao internet, ako se ne varam, 135 kuna za 10 +- mbit DL i 1,5 mbit u upload, s obzirom da mi je centrala u ulazu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: B.Net i T-Com kombinacija (?)
Bnet radi iskljucivo preko opticko/koaksijalne mreze, mogo bi zadrzat maxtv kao samostalnu uslugu koja bi isla preko njihovog dsl-a. Znaci ostao bi ti modem i parica samo radi maxtva, a bnet bi ti prikljucili preko svoje mreze, njihov modem i sve.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice