Problem sa smartbox 5.1 sound systemom

poruka: 7
|
čitano: 3.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Lijel pozdrav!Imam pitanje pa ako netko mozda zna molim Vas odgovor.Hvala

Evo ovako:imam doma kucno kino smartbox 5.1 . Kad spojim sve sa racunalom zuji mi subwoofer.Ako otpojim zice od subwoofera svi ostali zvucnici rade dobro ali ako je subwoofer spojeni onda sve zuji...isto tako ako je samo subwoofer sam spojen on samo zuji i nece da reproducira nikakav zvuk.Jel netko zna sta je s tim,zbgo cega je to? Hvala .......i takoder ako sam pogrijesio sa pod-forumom oprostite! ;))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Problem sa smartbox 5.1 sound systemom

Vjerojatno neki kvar u ugrađenom pojačalu za subwoofer; pitanje je samo koliko isplativ je popravak.

KaeR
15 godina
neaktivan

a jeli moguce da je otisao transformator onaj mali unutra...I jeli moguce kako provijeriti sta ne valjda...transformator ili neki drugi dio? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

a jeli moguce da je otisao transformator onaj mali unutra...I jeli moguce kako provijeriti sta ne valjda...transformator ili neki drugi dio? Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Gotovo sam siguran da su otišli Integrirani krugovi.Jedan ti je oko 20kn....:))

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

dali je moguce multimetrom provjeriti valjanost tranzistora ili intergriranih krugova?Imam kod kuce jos jedan subwoffer(kucno kino)pa da provjerim ako valja koji tranzistor il int. krug da samo zamjenim ako je moguce. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

moguće je

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice