posto nije bilo ove teme kada sam ga kupovao, a i jos nema, eto nas.
koristim ga cca 6-10 mjeseci, kada bih rekao tocne mjesece, lagao bih
sa misem sam izuzetno zadovoljan, nema se sta tu puno reci.
-vrijeme odaziva supac (zicani je pa je ocekivano)
-7 tipki sveukupno- 2 standard, scroll, dpi, dvije kod palca i double click tipka
-2 standard-zna se sta sluze, ALI MIS JE NARIHTAN ZA DESNJAKE, AKO STE LJEVACI, ZAOBILAZAK
-fini scroll, ima tipku koja je programibilna (kad se scroll stisne unutra, prema dole)
-dpi tipka daje 4 stanja i stvarno je ok, fino se moze podestiti, s tim da ovisno o "brzinskom" stanju daje informaciju o brzini u obliku blinkanja plavog svijetla kod scroll tipke na odredeno vrijeme (cca 10 sec)
-znaci
-najsporije-blinka svakih 3sek
-brze-svakih 2 sek
-itd.
-dvije kod palca, fino namjestene, programibilne, nisu previsoko ili prenisko pa se morate grciti (mislim da imam prosjecnu saku)
-double click tipka stvarno pomaze kad se osjecate kao gospoda pa zelite film otvoriti u sto manje poteza a ne kao divljaci sve po dupliklik
-znaci. paljenje kompa -> dvaputklik w explorer -> dvaputklik folder -> dvaputklik film. nedaj boze titlovi
-u slucaju ovog misa sve se rijesi za upola manje klikova. klik -> klik -> klik -> film
-to je to sto se (ZA MENE) tice funkcionalnosti tipke double click
-pise da je mis vise za fpsove pa kao dvaput opali kad se stisne doticna tipka. nisam isprobao, ali najvjerojatnije radi, no meni ne treba
!!!!!- e sad. sto je meni bilo najbitnije a nitko me nije mogao 100% konzultirati - double click tipka NIJE PROGRAMIBILNA. znaci ako igrate neki mmo il sl, drek vam znaci. pise na kutiji kao za fps bla bla, al dzabe. -!!!!!
-tezina misa je mrak, taman! nije lagan ko macica, nije tezak ko svinja.
-u ruci, kao desnjaku, mi lezi kao da sam roden sa njim, a nije maybelline
iskreno se nadam da sam nekome u nedoumici pomogao
zadnja rijec, najjeftiniji je u elipsu 109kn (nije marketing, admini pobrisite ako nije u skladu sa pravilima foruma, ispricavam se, nisam procitao) :(