Logitech G35 - Kupiti ili ne

poruka: 10
|
čitano: 3.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Možete te li mi reći kakva su vaša iskustva s Logitech G35 slušalicama i dali imate kakvih problema sa njima. Inače koristim WIN 7 64 bit ultimate stoga dali bih mogao imati kakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja ih imam i jako sam zadovoljan s njima. Dosta ljudi se buni da su jako teške, ali meni su po težini sasvim ok. Zvuk je savršen. Jedino sam požalio što nisam uzeo G930 (bežični model), u linksu je razlika samo 50 kn. 

Evo par reviewa.

LINK, LINK

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2011 12:32 (Spyware).
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

kupio sam kad su izasle i besprijekorne su.. u startu su mi bile malo teske, ali navikao sam se i po 5 sati mi stoje na glavi i sve oke

da sada kupujem, dvojio bih izmedju njih i bezicne verzije jer osim pred kompom koristim ih i kada po noci gledam filmove pred tv-om a kabel od 3m mi je oke, ali bilo bi mi komotnije bez njega

and the heavens shall tremble
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Rađe bi uzeo G930 samo zato jer su bezicne,a sto se tice G35 sluske su odlicne,posebno mi se sviđa dizajn i uopce nisu teske kad se naviknes na njih.Ako planiras uzet koje od njih neces fulat.{#}

And Justice For All....
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Jel mi možete objasniti taj 7.1 surround

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Neznam sad u vezi G930 jer sam našo G35 za 711 kuna a u tom istom dućanu su G930 977 kn pa me zanima dali postoji kakva razlika u kvaliteti zvuka ili bolje pristaju na glavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Nema razlike u kvaliteti zvuka bar je navedeno da su to bežićne g35.

A što ti je 7.1 zvuk ? 7.1 definira zvukove koji dolaze napred, nazad i sa strane.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imo sam G35 i sad imam G930.

G930 su dosta bolje, lakse su, kvalitetnije napravljene, imaju dosta bolji software(puno vise opcija za namjestat) i bezicne su. definitivno vrijede tih 100-200kn vise!

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Logitech G35 - Kupiti ili ne
sHOCKRE kaže...

imo sam G35 i sad imam G930.

G930 su dosta bolje, lakse su, kvalitetnije napravljene, imaju dosta bolji software(puno vise opcija za namjestat) i bezicne su. definitivno vrijede tih 100-200kn vise!

si prodao te G35 ili ne

14 godina
neaktivan
Re: Logitech G35 - Kupiti ili ne

jesam

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice