Koju periferiju imate?

poruka: 88
|
čitano: 20.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

BUMP.Evo da obnovimo temi ja sam kupio Razer Abyssusa i Razer Goliathus podlogu.

For gamers by gamers
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Koju periferiju imate?

Razer Deathadder

Razer Goliathus Fragged Edition Alpha

Steelseries Siberia Red (Creative X-Fi SoundBlaster)

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koju periferiju imate?

Miš: Razer deathAdder
Podloga: Steelseries QcK
Tipkovnica: Microsoft 4god+
Zvučnici: Logitech x-120 ( uskoro GENIUS SP1200 Touch 2.0)
Monitor: Samsung synic master 710n

Rebelsy reci mi dali se možda radi o COOLERMASTER SLIMX, u planu mi je navedena tipkovnica pa bih me zanimalo dali si zadovoljan s njom, tj, koji su joj nedostatci i prednosti! Hvala.

xxx
17 godina
Koju periferiju imate?

Logitech Wawe

Logitech RX300 (dobra stara generacija)

Genius HF3000A i Creative SBS 210

Canon Pixma IP4600

0 0 hvala 0
15 godina
Koju periferiju imate?

Dell SP2309W

Logitech X 230

Genius KB - G235 + ErgoMedia 500

Gigabyte GM - M8000

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Dali ti je sve ok s rasporedom HRV znakova i HRV slova.
Ja sam ju kupio, ali sam je morao vratiti upravo zbog tog problema

xxx
15 godina
bmw m5 kaže...

Dali ti je sve ok s rasporedom HRV znakova i HRV slova.
Ja sam ju kupio, ali sam je morao vratiti upravo zbog tog problema

To sam i ja mislio kad sam je kupio jer sam kasnije gledao slike... ali ima sve znakove hvala bogu!!!!

17 godina
Koju periferiju imate?

Monitor: Samsung SyncMaster 2253BW

tipkovnica: Logitech Media 600

miš: Samsung Pleomax ML-600G

podloga: Cooler Master Storm Tactics CS-M

headset: Wintech WH-2688

a uz laptop:

miš: Canyon Laser Gaming

podloga: Konig gel mat PVC

Headset: Wintech WH-111

Notebook Cooling stand: Trust NB-8050p

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Update: u ergelu logijevih miseva uskoro stize i performance MX. Mogao sam birati izmedju njega i G9x i izabrah ovaj jer je bezicni. Sad kad me napadnu gameri ;)

15 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Logitech G9X

Logitech G11

Qpad CT podloga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Samsung T220

Logitech z523

Logitech wave

Logitech mx1100

Razer Goliathus control

Never trust a computer you can't throw out a window.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.5.2010 18:01 (BOGDO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...

Update: u ergelu logijevih miseva uskoro stize i performance MX. Mogao sam birati izmedju njega i G9x i izabrah ovaj jer je bezicni. Sad kad me napadnu gameri ;)

Znamo mi da G9x nije neki mish.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
logic kaže...

Znamo mi da G9x nije neki mish.

Je, pogotovo vi koji ste ga koristili. Glupa i neargumentirana izjava, mis ti mozda ne pase, ali je tehnicki najsavrseniji mis danasnjice, kao i izradom najkvalitetniji.

17 godina
neaktivan

To je vrh sto se tice misheva ali aj nisam gamer i izabrao sam perfomrnace MX jer je bezicni a nimalo losiji u ostalim stvarima. Profili i promjenjivi gripovi mi ne trebaju kao i tegovi. Kad probas logitechove misheve iz te kategiroije znaces  o cemu pricam a pogotovo kad znas kakva firma i kakava tehnicka podrska stoji iza njih. Za mene samo logi i nista drugo.

17 godina
Koju periferiju imate?

Mis: Logitech G9 - odlican mis

Tipk: Logitech G15 v2 - bolja je od v1, ekran kada se clocka vrlo koristan, inace prosjecna tipk

Podloga: Razer exactmat - zao mi je sto sam je kupio. Trosi nogice i losa za G9 

Sharkoon Xurface - ok za cjenu. Dobio jednu od prijatelja

Zvucnici: Creative SBS 360 (bar mislim d su ti)

Monitor: Samsung T200 - nije bas ostar naspram ovih novih

Samsung 2032BW - nije bas ostar naspram ovih novih

Slusalice: Logitech Digital Precision - odlicne sluslice balo zeznut onaj dio za pojacavanje i muteanje mic-a

Guess again, freakshow. I'm coming back to town, and the last thing that's gonna go through your mind before you die... is my size- 13 boot!

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
logic kaže...

To je vrh sto se tice misheva ali aj nisam gamer i izabrao sam perfomrnace MX jer je bezicni a nimalo losiji u ostalim stvarima. Profili i promjenjivi gripovi mi ne trebaju kao i tegovi. Kad probas logitechove misheve iz te kategiroije znaces  o cemu pricam a pogotovo kad znas kakva firma i kakava tehnicka podrska stoji iza njih. Za mene samo logi i nista drugo.

Tako kako ti gledas u Logi-a ja gledam u Razer-a, iako znam Logitech nije losa firma (imam kamericu).

17 godina
neaktivan
16 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Miš:Logitech G9x mislim da nema ničeg boljeg trenutno (osim sto je mamba bezicna{bezveze}) jedina zamjerka je tvrdi scrool (tipka)

Tipkovnica:Logitech Internet 350 super tipkovnica i jako jeftina (uskoro G19)

Podloga:neka sreberna sa onim gelom (okrugla)

Zvučnici:Logitech x-210 za novce koje sam ih platio su super

Monitor:LG W2234S bio bi perfect da je Full HD

za logitech imam samo pohvale i ne kupujem nista osim logitecha

EDIT:mentalist nemoj s*at po jednom od najboljih miseva na trzistu

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 18:14 (xnight_hunterx).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Jednim od najboljih? Ne bih htjeo pretjerivati, to jest ne zelim se suzdrzavati uopce - G9 I G9X su najkvalitetniji i najnapredniji misevi ikada napravljeni. Moze nekome pasati ili ne zbog oblika, ali nitko ne moze zanemariti veliku kvalitetu apsolutno svakog dijela na tome misu.

Svi ostali misevi su ipak no2. Pustimo sad sto nekome pase ili nekome ne pase, gledajmo objektivno kvalitetu necega. Kada nakon g9 uzmem razera u ruke, imam osjecaj da sam uzeo igracku.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.5.2010 19:05 (Dragon23288).

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Dragon23288 kaže...

Jednim od najboljih? Ne bih htjeo pretjerivati, to jest ne zelim se suzdrzavati uopce - G9 I G9X su najkvalitetniji i najnapredniji misevi ikada napravljeni. Moze nekome pasati ili ne zbog oblika, ali nitko ne moze zanemariti veliku kvalitetu apsolutno svakog dijela na tome misu.

Svi ostali misevi su ipak no2. Pustimo sad sto nekome pase ili nekome ne pase, gledajmo objektivno kvalitetu necega. Kada nakon g9 uzmem razera u ruke, imam osjecaj da sam uzeo igracku.

Gamerski mish inace je ozbiljna svar.

17 godina
neaktivan
Dragon23288 kaže...

DOdao bih tu jos i MX revolution kao pandan G9 i Performance MX kao pandan G9x samo sto su razlicite namjene ali kvaliteta vrhunska.

15 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Mozemo dodati jos i MX518! Neunistivo!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U principu mozes dodati bilo koji logijev i neces puno fulati. Ciaj periferija je na trzistu pet i vise godina? Z-5500, mx518 su samo neke stvari koje traju i traju.

15 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Evo što ja imam:

Monitor - Samsung P2250 - izuzetno zadovoljan

Miš - neki Genius od 40kn - igrao sam s Deathadderom kod frenda i ja apsolutno nevidim NIKAKVU razliku između moga i njegovog u praksi.

Tipkovnica - Logitech Ultra Slim - nisam baš zadovoljan (logic nemoj me ubit). Zeznuo sam se s tim što je ona Slim i onda me živcira kad igram CODMW2 i zapne mi W.

Headset - Creative HS600 - Dosta sam zadovoljan :D

Joystick - Trust GM-1520 - Ne koristim ga puno osim za PES.

Sve u svemu, najviše sam zadovoljan monitorom i jeftinim mišem

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hehehehe

Imam je i ja i meni isto ne lezi. Izgleda kao na lapu ali ipak nije takva a nije ni kao standardna tastatura. Koristim je kad servisiram neciji komp. Al kvalteta joj se ne moze prigovoiti. Brat mi ju posuo pivom pa je isla na tusiranje i na strik. Radi i dan danas kao satic ;)

Sve je stvar navike. Ja se ne mogu naviknuti ni na moju G110. Navikao na lapu raditi i ve ostale tastature mi ne pasu. Jes da mi lap ima vrhunsku tastaturu. Juce radio an nekom aceru i to je da places ;)

17 godina

slažem se da je MX518 neuništiv...evo ja ga već imam preko 4 godine i još radi ko nov...samo mi je onal logo od Logija izlizan :P

16 godina
neaktivan
logic kaže...

U principu mozes dodati bilo koji logijev i neces puno fulati. Ciaj periferija je na trzistu pet i vise godina? Z-5500, mx518 su samo neke stvari koje traju i traju.

ja jedva cekam kad skupim pare za z-5500 Belji se

cilj mi je imat sve najbolje od logitecha

za sad imam miš, samo sto nisam kupio g19 pa skupljam za z-5500

ja ni ne razmisljam o razeru kad im vidim sve miševe istog oblika imam i osječaj koda su isti lol sjecam se da jedan prijatelj je kupio neki razer miš mislim da death adder i hvali se on hvali drugi dan dođe u školi i kaze da ne radi XD a ja njemu moj G9x je super

nije loš razer ali u svemu je logitech bolji

17 godina
neaktivan

Pogledaj sta ja imam od logija plus sto mi za par dana stize i Performance MX ;)

15 godina
Koju periferiju imate?

Logitech miš za novi laptop,ono na starom komjutoru nije   važno za pisati

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koju periferiju imate?

Miš: Logitech G5

Tipkovnica: Logitech G15

Podloga: Gigabyte Ghost